Nestihli jste své auto připravit na zimní počasí? Nevadí, kurýři DoDo vše zařídí za vás

Listopad je tu, a to znamená, že je nejvyšší čas mít své auto připravené na zimní sezonu. Přeci jen, teploty pod bodem mrazu, náledí nebo sněhové vločky nám mohou překvapit zcela nečekaně.

Pro mnoho lidí to znamená přezout pneumatiky, a tím to končí. Chyba lávky. Odborníci doporučují nechat vůz raději pořádně prohlédnout. Pouze přezutí totiž nestačí, je třeba sledovat také ojetí kol a mnoho dalšího.

Ať už se chystáte na přezouvání pneumatik, výměnu oleje nebo kompletní prohlídku a servis, tak se buď musíte objednat na konkrétní čas s velkým předstihem nebo si na takovou návštěvu autoservisu vyčlenit klidně celý den.

Pokud se vám do zimní údržby auta vůbec nechce a rádi byste ušetřili čas, tak můžete zkusit službu DoDo Car. Přes SMS nebo Messenger si objednáte osobního asistenta DoDo, který si pro váš vůz přijede k vám domů nebo třeba do kanceláře. Auto pak odveze do servisu, na myčku nebo STK a vrátí ho, kam budete potřebovat. Nemusíte nic řešit, jen předat klíče od auta a DoDo vše zařídí za vás. Ušetříte tak spoustu starostí a času, který můžete věnovat věcem, co vás baví.

O své auto se na cestě nemusíte bát. Autokurýři DoDo Car jsou vyškolení řidiči s mnohaletou praxí, kteří prošli speciálním tréninkem bezpečné jízdy. Navíc máte díky lokátoru vždy přesný přehled o tom, kde se vaše auto nachází nebo jak rychle jede. Samozřejmostí je pojištění pro případ nehody s pojistným krytím pět milionů Kč.

dodo car

___________________________________________________________________________

DoDo je osobní asistent, který splní veškerá vaše přání. Sežene a přiveze totiž cokoliv, co lze koupit, zařídit nebo vyzvednout. Kdykoliv a kamkoliv po celé Praze. Někdo si jej volá na vyzvednutí kabátu z čistírny, někdo shání krmivo pro rybičky nebo hmoždinky do sádrokartonu. Jiným pomůže zbavit se obrovitánského pavouka v koupelně či vystát frontu na poště. DoDo přijímá požadavky přes SMS, FB Messenger nebo webový chat, takže nemusíte nikam složitě volat a vysvětlovat. Služba, která je inspirována úspěšným konceptem z Ameriky, se dostala už i k nám.

Více informací najdete na https://www.facebook.com/chcidodo/ nebo www.idodo.cz