Nelyžujete? Nevadí! Máme pro vás tipy, jak si užít zimu aktivně

Zima je zatím v plném proudu, to však neznamená, že z ní mají radost i zapřísáhlí nelyžaři. Pokud vás nebaví radovánky tohoto ražení, ale nechcete být v partě za pecivála, co takhle užít si zimu aktivně, přesto bez lyží či snowboardu na nohou? Tyto aktivity vás z gauče určitě zvednou, a co víc, budou skvělým zážitkem a důvodem, proč se pochlubit na Instagramu svým přátelům.
Aby té zábavy nebylo málo, co takhle si za novými zážitky vyrazit v nějakém super autě, o němž se vám třeba doposud jen snilo? Carsharingová služba HoppyGo vám tento sen může lehce splnit.

DCIM100MEDIADJI_0594.JPG

S větrem o závod

boboffka

Co takhle vrátit se do dětských let a vyrazit si zabobovat? Bobová dráha Čeladná v Beskydech je místem, kde se „vyblbnou“ nejen vaše ratolesti, ale i vy samotní. Z výšky 620 m. n. m. se můžete svézt téměř kilometr a cestou se kochat krásnou beskydskou krajinou.  Trocha toho adrenalinu nikdy neuškodí!

  • 1 jízda: 80 Kč
  • Atrakce pro děti již od 3 let
  • Více informací zde.

Na ostří nože

brusleni

Kluziště jsou trendy a pokud jste letos ještě ani jednou neobuli brusle a nepokusili se alespoň o pár piruet na ledu, je načase to změnit. Zajeďte si do Brna na Bruslák pod Joštem. Zažijete nejen kouzelnou zimní atmosféru v centru této moravské metropole, ale navíc si dáte zaručeně do těla. A že brusle nemáte? Nevadí! Vše si tu můžete vypůjčit!

  • Cena dospělí: 100 Kč
  • Děti do 6 let mají vstup zdarma
  • Půjčení bruslí: 70 Kč
  • Bruslí se až do 21 hodin.
  • Více informací zde.

Až do oblak

Dolni Morava

Už jste se někdy procházeli v oblacích? Pokud ne, vyrazte na Dolní Moravu a vystoupejte jejich legendární stezkou doslova až do oblak. K této atrakci se dostanete buď lanovkou nebo jednou z pěti turistických tras pěšky. Kromě toho, že vystoupáte až do nadmořské výšky 1 116 m. n. m., se můžete cestou vzdělávat díky 12 informačním tabulím nebo si dopřát dobrovolný adrenalin na několika atrakcích, na které cestou nahoru narazíte.

  • Cena dospělí (bez lanovky) – 240 Kč
  • Cena dítě od 3 do 14 let (bez lanovky) – 170 Kč
  • Více informací zde.

V sedě

sanky

Pokud se na dlouhé túry necítíte, co takhle trochu toho dobrodružství v sedě? Vyrazte do Špindlerova mlýna a vyzkoušejte si jízdu na nejdelší osvětlené sáňkařské dráze v České republice. Na sáňkách ujedete téměř 3 kilometry s převýšením až 400 metrů. Takže se teple oblečte a vyzkoušejte, kolik adrenalinu ve vás taková dětská zábava vyvolá. Vsadíme se, že opravdu hodně!

  • Základní jízdné – 270 Kč
  • „Druhá jízda“ – 150 Kč
  • Více informací zde.

Bezpečně a autem vašich snů!

HoppyGo_kodiaq

Plán na víkend je tedy jasný. Čím tedy za nelyžařskou zábavou vyrazit? Vyzkoušejte službu HoppyGo a půjčte si auto jednoduše, rychle, a hlavně přesně podle svého gusta. Vybírat můžete z více jak 1 800 vozů (z toho až 350 typů automobilů), takže pokud vaše srdce bije pro pořádnou čtyřkolku, sexy kabriolet nebo trendy dodávku, je už jen a jen na vás. Stačí jen pár kliknutí a můžete vyrazit (nejen) na bobovou dráhu.

O službě:

Carsharingová služba HoppyGo zprostředkovává sdílení automobilů mezi majiteli. Pomocí mobilní aplikace si můžete jednoduše najít vůz, který potřebujete, a půjčit si ho přímo od jeho majitele. Je to tak skvělá alternativa pro ty, kteří své auto nepotřebují celoročně. Můžete si půjčit dodávku na stěhování, prostorný vůz na rodinný výlet nebo třeba své vysněné sportovní auto. HoppyGo v rámci služby nabízí havarijní pojištění, takže vám odpadá jakékoli pojišťování a obavy před jízdou.

Pokud naopak svoje auto nevyužíváte každodenně, tak ho můžete ostatním nabídnout v HoppyGo aplikaci. Nebude vám stát v garáži zbytečně a přivyděláte si. Navíc s menším počtem aut poroste i počet volných parkovacích míst ve velkých městech.

Jak si auto půjčit, nebo ho naopak k zápůjčce nabídnout zjistíte na: https://www.hoppygo.com/?lang=cs