Nechce se vám do obchodů, které po opětovném otevření praskají ve švech? Pošlete tam DoDo

Po uvolnění některých opatření se do nákupních center a větších obchodů vypravily zástupy lidí a už od ranních hodin se na mnoha místech tvořily fronty. Příkladem za všechny jsou například davy před prodejnami IKEA, jejichž fotografie proběhly médii. Pokud i vy potřebujete zboží, které nyní dlouho prakticky nebylo možné pořídit, ale frontám se alespoň prozatím chcete vyhnout, vyzkoušejte službu osobního asistenta. Oběhá a zařídí za vás vše potřebné a vy můžete zůstat v pohodlí domova.

Kurýr DoDo za vás i za běžných okolností nakoupí potřebné potraviny a jiné zboží, zajede s balíkem na poštu, zaveze věci do čistírny, vyzvedne léky v lékárně nebo předá auto do servisu. Prostě cokoliv, na co si vzpomenete. Nyní ale ještě více než kdy dříve oceníte možnost okamžitého doručení nákupu, a to i z obchodů, které jinak dodání v den objednání neumožňují a dovoz je neúměrně drahý.

Dobrým příkladem je i již zmíněná IKEA. I v jejím případě může osobní asistent skvěle posloužit k vyzvednutí objednávky naklikané v e-shopu a vy tak ušetříte mnoho času, nervů i peněz. IKEA totiž sice nabízí vlastní dopravu, ale účtuje si za ni 600 korun a zákazník si na zboží pár dní počká. Oproti tomu DoDo vyzvedne a přiveze nákup realizovaný pře eshop IKEA za zhruba poloviční cenu.

Ačkoli se epidemiologická situace jeví dobrou, pro mnohé z nás může být představa nákupu v davu lidí stále nepříjemná, zvlášť pokud nás trápí zdravotní obtíže, máme doma nemocného seniora nebo se nám prostě nedostává čas na běhání po obchodech ve ztížených podmínkách.

Vyzkoušet DoDo je jednoduché – stačí napsat SMS nebo zprávu na Messenger a o zbytek už se postará DoDo. Osobní asistent zařídí a přiveze cokoli, co se mu objemem vejde do malé dodávky. Rozhodně navíc nemusí jít jen o nákup. Opozdilcům DoDo může zavézt na podatelnu třeba i dlouho odkládané daňové přiznání…

DoDo_postavičky 2 DoDo_postavičky 1