Nebojte se o Vánocích „plácnout přes kapsu“!

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. Co to znamená? Že přichází období, kdy se se dozajista většina lidí „plácne přes kapsu“, a to pořádně. Nákupy dárků, výzdoba domova, vánoční večírky a mnoho dalšího, to se nemusí do jedné výplaty vejít. Takže, cos tím, když nemáte na takové výdaje našetřeno? Vsaďte na odloženou platbu.   

Bez stresu a z pohodlí domova

Rádi byste o Vánocích darovali pod stromeček partnerovi nějakou pořádnou elektroniku místo ponožek, partnerce krásný šperk? Dětem zážitek, na který budou dlouho vzpomínat nebo rodičům něco pořádného do domu? Nejradši byste se rozdali, ale prasátko není tak plné, jak si představujete? A co víc, máte strach z platby předem, podvodných e-shopů nebo nákupů věcí, které nakonec třeba budete stejně vracet? Díky odložené platbě vyřešíte nákupy vánočních dárků bez stresu, a navíc několika kliky.

Odložená platba není půjčka

Odložená platba není, na rozdíl od nákupu na splátky nebo klasické půjčky, úvěrový produkt. U nás odloženou platbu nabízí například MALL Pay. Jedná se o finanční službu, která vám umožní zaplatit za nákup 14 dní od doručení. Tím získáte hned několik výhod: neplatíte předem za zboží, které jste ještě neviděli, produkt si v klidu vyzkoušíte v pohodlí domova a v neposlední řadě můžete s odloženou platbou nakupovat i ve chvíli, kdy se, třeba před výplatou, ztenčí vaše finanční zdroje. Ale pozor, tato služba je limitovaná a nemůžete díky ní utrácet v řádech tísíců. Pokud se pro ni rozhodnete, váš první nákup by neměl přesáhnout hranici 2 000 Kč. Ale když produkty včas uhradíte, bude se tento limit pro další nákupy postupně navyšovat. Maximální částka, za jakou můžete s odloženou platbou nakoupit, je v tuto chvíli stanovena na 15 000 Kč. Lze tedy říci, že je to chytrý nástroj, který své zákazníky drží s nakupováním v relativně rozumných mezích.

Proč tedy vsadit na nákupy s MALL Pay? Třeba proto, že je to služba zdarma, anebo proto, že je jedno, zdali první nákup využijete na pořízení elektroniky, oblečení nebo kosmetiky.

Trendy Vánoce

Není čas ztrácet čas, a tak se do nakupování pusťte klidně hned? Co je letos trendy? A co letošní Vánoce zaručeně potěší?

Zdraví životní styl fandí dárkům sportovním a těm, co využijete v rámci zdravého a lehkého vaření. Sportovní hodinky, anebo „jen“ ty chytré se řadí na přední příčky oblíbenosti. Funkční věci obecně nikdy nebyly příliš oblíbené, ale tentokrát si o ně píše více a více lidí. O čem je řeč? Třeba o stylových reprácích, které jsou nejen hi-tech hitem, ale také dokonalou tečkou interiéru, anebo o robotických vysavačích, které veškerou práci udělají za vás. Děti pod stromečkem potěší staré dobré LEGO, které je nadčasovou zábavou už mnoho let. V neposlední řadě nezapomínejte ani za „měkké“ dárky. Vsaďte třeba na kvalitní materiály jako je kašmír. Svetr, šála či rukavice vyrobené ze srsti kašmírských koz jsou nadčasovou a luxusní záležitostí, která potěší muže i ženy.

Takže? Vzhůru na nákupy!