Navržen pro byznys – skvěle vybavený notebook Toshiba Satellite Pro R50-B

  • Navržen a vyroben se stejným zaměřením a kvalitami jako prémiové notebooky Toshiba Tecra a Portégé
  • Specializované funkce pro firemní prostředí v tenkém a lehkém šasi k uspokojení každodenních moderních potřeb malých a středně velkých firem
  • Větší jistota spolehlivosti díky zařazení do programu Reliability Guarantee

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje Satellite Pro R50-B – skvěle vybavený, a přesto cenově dostupný 15,6″ (39,6 cm) notebook určený pro malé a středně velké podniky (SMB). Tento tenký, zabezpečený a spolehlivý notebook je optimalizován k tomu, aby splnil širokou škálu požadavků, a to díky mnoha pečlivě vyladěným funkcím a konstrukčním prvkům.

„Do notebooku Satellite R50-B jsme toho dali více, proto toho mohou firemní uživatelé i více získat,“ řekl Eric Cariou, viceprezident divize B2B počítačů, lifestyle produktů a služeb společnosti Toshiba Europe GmbH. „Byl navržen, zkonstruován i vyroben speciálně pro firemní použití. Díky tomuto zaměřenému a specializovanému vývoji jsme se mohli pečlivě zabývat tím, co malé a středně velké podniky v současné době v oblasti mobility, bezpečnosti a spolehlivosti hledají. Pochopili jsme, že potřebují svobodu v podobě možnosti práce nezávisle na tom, kde se zaměstnanci nacházejí. Jsme si tak jisti schopnostmi Satellite Pro R50-B, že na něj poskytujeme naši záruku spolehlivosti Reliability Guarantee[1], aby se nemuseli uživatelé ničeho obávat.”

Bezstarostnost v základní výbavě

Každý prvek Satellite Pro R50-B byl vyvinut tak, aby tyto notebooky vyhovovaly potřebám malých a středně velkých firem včetně zajištění ochrany samotného notebooku a na něm uložených dat. Satellite Pro R50-B úspěšně prošel kombinací testů Highly Accelerated Life Tests (HALT), které provádí nezávislý německý zkušební institut TÜV Rheinland®. Aby napodobili životní cyklus notebooku, podrobili jej různým úrovním vibrací, tepelného záření, náhodných pádů a tlaku. Díky tomu si můžete být jisti, že Satellite Pro R50-B odolá mnoha nežádoucím situacím. Kromě robustní konstrukce, která minimalizuje prohyb základny, se lze u Satellite Pro R50-B spolehnout i na to, že obstojí při každodenním náročném používání a neustálé zátěži.

 

Pro ochranu firemních dat jsou některé modely vybaveny šifrovacím hardwarem Trusted Platform Module (TPM). Díky tomu zůstanou citlivá firemní data uložena v jakékoli situaci na místním disku v bezpečí. Další ochrana dat je zajištěna 3D HDD senzorem, který v případě náhlého nárazu či pádu v okamžiku zaparkuje hlavičky disku. Na ochranu notebooku před viry a dalšími hrozbami je v notebooku předinstalována 30denní zkušební verze komplexního zabezpečení McAfee LiveSafe Security.

Záruka spolehlivosti Toshiba Reliability Guarantee1 je uplatnitelná pouze u vybraných modelů. Kromě bezplatné opravy v případě potíží v průběhu prvního roku od nákupu mohou uživatelé také dostat zpět peníze vynaložené na koupi notebooku. Nemusí se tedy ničeho bát.

Produktivnější práce

Notebook Satellite Pro R50-B nemá jen tenké, stylové a odolné šasi. Může se také pochlubit kvalitní klávesnicí s numerickým blokem, což znamená, že uživatelé mohou pracovat s vyšší produktivitou. Antireflexní displej s HD rozlišením umožňuje uživatelům plné soustředění na jejich práci. Nemusí si dělat starosti ze špatné viditelnosti obrazu způsobené odlesky a mohou psát emaily nebo tvořit dokumenty bez ohledu na prostředí, kde se nacházejí.

Vysoký výkon v jakémkoli prostředí

Satellite Pro R50-B je flexibilní, rychlý a výkonný pro plnění více úkolů najednou, a to na jakémkoli místě, což je pro náročnou práci při neustálém pohybu mezi kanceláří, domovem a schůzkami zcela zásadní. Díky procesorům až čtvrté generace Intel® CoreTM i5 a grafikám až Intel® HD Graphics 4400, má Satellite Pro R50-B dostatek výkonu pro vyšší produktivitu práce a snadnou práci s více aplikacemi najednou. Firemní uživatelé mohou ukládat a bezpečně přistupovat ke svým souborům na vysokorychlostním pevném disku. Notebook váží pouhých 2,3 kg, má tloušťku jen 24 mm a je vybaven vyjímatelnou baterií s dlouhou výdrží. Uživatelé tak mají možnost pracovat všude tam, kam je jejich byznys zavede.

Lépe zabezpečený a s lepší konektivitou

Satellite Pro R50-B je vybaven širokými možnostmi připojení pro rychlý přístup k síti nebo pro připojení jiných zařízení. Nejen pro prezentaci ve větších skupinách, ale také pro uživatele, kteří si chtějí rozšířit svou pracovní plochu o externí displej, jsou určeny plnohodnotné porty HDMI® a VGA bez nutnosti použití adaptérů. Uživatelé mají díky slotu pro SD karty a třem USB portům, z nichž jsou dva USB 3.0, veškerou flexibilitu, kterou potřebují k připojení kancelářských periferií a pro rychlý přenos dat. Pro rychlejší přístup k síti je notebook vybaven bezdrátovou sítí, gigabitovou LAN a rozhraním Bluetooth® 4.0.

Pohodlí a snadná ovladatelnost

Pro notebook Satellite Pro R50-B je k dispozici celá řada volitelného příslušenství a různých řešení, jako například univerzální dokovací stanice Dynadock™ V3.0+[2] pro pohodlné připojení většího množství periferií pouze jediným kabelem a bez nepořádku na stole. K dispozici je také správce Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), který umožňuje uživatelům dohlížet i převzít kontrolu nad IT zařízením, a to online, v reálném čase pomocí standardního webového prohlížeče a bez nutnosti investice do serverů a příslušeného softwaru pro správu – ideální pro malé a středně velké firmy.

Toshiba Satellite Pro R50-B je v Evropě aktuálně k dispozici.

Toshiba Satellite Pro R50-B:

  • Displej: 15,6″ (39,6 cm), 1 366 × 768 px HD, antireflexní povrch
  • Procesory: až 4. generace procesorů Intel® CoreTM
  • Grafika: až Intel® HD 4400
  • Úložiště: možnost výběru až po 1TB HDD nebo 500GB vysokorychlostní HDD
  • Optická mechanika: volitelná 9,5 mm DVD Super Multi Drive
  • Paměť: až 2× 8 GB DDR3L (1 600 MHz)
  • Možnosti připojení: 2× USB 3.0, 1× USB 2.0, 1× HDMI®, 1× VGA, 1× SD slot, Intel® WiDiTM kombinovaný jack pro sluchátka/mikrofon, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth® 4.0, gigabitová LAN
  • HD webkamera
  • Operační systém: výběr mezi Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 nebo Windows 7 Professional
  • Zabezpečení: HDD 3D senzor, Trusted Platform Module 1.2[3], port pro zámek KensingtonTM
  • Výdrž na baterii: až 7,5 hodiny[4]
  • Barevné provedení: Černé
  • Rozměry: 379 × 258 × 23,95 mm
  • Hmotnost: Od 2,3 kg

 

[1] Platí pouze pro modely s Intel Core i3 a i5. V souladu s obchodními podmínkami máte při poruše notebooku, na kterou se vztahuje záruka, do jednoho roku od koupě nárok na vrácení kupní ceny. Podmínkou je registrace notebooku do 30 dnů od koupě. Pro plné znění podmínek navštivte stránky http://www.toshiba-czech.com/innovation/cs/generic/reliability/

[2] K dispozici jako příslušenství na vybraných trzích, prodává se samostatně.

[3] Vztahuje se pouze na modely ze 4. generace procesorů Intel Core i5

[4] Na základě testů v benchmarku MobileMark 2012

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“5″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]