Nápoj vytvořený speciálně pro saunování

Síť saunových světů Saunia začala nabízet nový zdravý a osvěžující drink, který byl vytvořen speciálně k saunování. Kombinace a vyváženost surovin zaručí, že vás tento drink osvěží, pokud jste vyprahlí po saunování nebo jste se přišli ohřát do parní lázně. Díky zázvoru, který obsahuje, má ovšem jeden zásadnější účinek. V těle totiž nastartuje procesy, které zintenzivní celý proces saunování, zvýší pocení i celkové pozitivní účinky horkého vzduchu na organismus, což se skvěle doplňuje se stimulací krevního oběhu, k níž zázvor přispívá. Unikátní složení nápoje vychází z tradiční indické receptury, kde se zázvor užíval právě pro zesílení saunovacího efektu v potních stanech.

Zázvor v nápoji doplňuje ještě čerstvá šťáva z pomerančů a grapefruitu. Žádná éčka, přidané konzervanty a jiné zvýrazňovače chuti. Jen čistá chuť ovoce doplněná o řízný zázvor. Díky svému komplexnímu složení má nápoj kromě zesílení saunovacích účinků i další přednost. Stejně jako sauna totiž přispívá ke zlepšení imunity. Je v něm spousta vitamínů C, B1 a K a díky obsahu flavonoidů má i antioxidační účinky. Navíc snižuje hladinu cholesterolu a může pomoci od žaludečních nevolností. Celý tento mix vám pomůže posílit obranyschopnost těla.

Saunování pomáhá tělu s termoregulací a zvládání velkých veder, které přichází každé léto, proto byste saunu neměli opomenout ani v této době. V Saunii si k ní můžete dopřát právě drink, který je po právu nazván Vitamínová bomba.

Vitamínovou bombu (400 ml) si můžete zakoupit za cenu 95 Kč na každé pobočce saunových světů Saunia, které najdete v Praze, Brně, Ostravě, Liberci, Hradci Králové, Plzni nebo Bratislavě.

Saunia_vitaminova_bomba