Multifunkční karta pro geeky i zálesáky

Že se do běžné peněženky nevejde základní nářadí? Multifunkční karta Noyce Joyce vás rychle přesvědčí o opaku. Všestranný nástroj do kapsy v rozměrech kreditní karty oceníte jak v běžném denním „provozu“, tak na výletech nebo dovolené. A pokud hledáte originální dárek pro technologické nadšence, právě jste ho našli.

Karta se bez problémů vejde do každé peněženky nebo kapsy. Získáte s ní hned několik pomocníků: praktický otvírák na lahve, šroubovák, pět velikostí klíčů na šroubování matic, funkční LED světlo, pravítko a úhloměr. Každý nadšenec do elektra a drobné modelařiny zase ocení měřítko pro mikrovrtáky. Karta umí posloužit také jako pohotovostní stojánek na mobil a má i otvor na kroužek na klíče, takže ji můžete mít pořád po ruce a vestavěným světlem si posvítit třeba při pozdním návratu domů. 

Multifunkční karta se ve vaší peněžence rozhodně neztratí. Stejně jako další produkty z řady Noyce Joyce cílí na kreativní a technologické nadšence, které zaujme spojení funkčnosti a originálního designu. Ať už si z nabídky vyberete multifunkční kartu, RC minivan, digitronové hodiny nebo originální svíticí šperky, s Noyce Joyce se nudit nebudete – stavbou totiž zábava teprve začíná.

Multifunkční karta je k dostání na e-shopu 3Dsimo za 229 Kč.

Na využití multifunkční karty v praxi se můžete podívat tady: