Mořské řasy Kulau BIO RAW

Mořské řasy německé značky Kulau jsou ručně sbírány z mořského dna Atlantického oceánu s maximálním důrazem na obnovování a dlouhodobou udržitelnost produkce. Všechny suroviny jsou šetrně zpracovány a sušeny v teplotě pod 40 °C (RAW). Je v nich několikanásobně více minerálních látek než v zelenině. Jedná se hlavně o vápník, draslík, železo, mangan a jód, který pomáhá ke stimulaci funkce štítné žlázy. Obsahují také vlákninu, vitamíny, enzymy, rostlinné bílkoviny a chlorofyl, který působí jako přírodní antioxidant. Mořské řasy jsou nejen součástí suši, ale hodí se i do polévek, pest, salátů, pomazánek, rizot nebo těstovin. Můžete si z nich vyrobit i pleťovou masku. Řasy se jí v suchém stavu, ale můžete je i na 15 minut namočit ve vlažné vodě (4x se zvětší). Mořské řasy Kulau si spolu s dalším nákupem můžete objednat na Kolonial.cz.

Kulau BIO RAW mořské řasy 25 g Sea Lettuce, Nori, Dulse a Wakame si můžete objednat z e-shopu Kolonial.cz za cenu 130 Kč.

Kulau BIO RAW mořské řasy Sea Spaghetti 25 g si můžete objednat z e-shopu Kolonial.cz za cenu 115 Kč.

 Kulau BIO RAW mořské řasy Wakame 25g Kulau BIO RAW mořské řasy Sea Lettuce 25g Kulau BIO RAW mořské řasy Nori 25g Kulau BIO RAW mořské řasy Dulse 25g Kulau BIO RAW mořské řasy Sea Spaghetti 25g