Módní cestománie aneb Kam vyrazit za slevami?

Do zahraničí se obvykle cestuje za památkami. Ale co takhle si udělat ryze dámskou jízdu a vyrazit na nákupy? Slev je všude stále nespočet a víkend s kamarádkami není nikdy špatný nápad. A co víc, pokud vyrazíte ve voze, který dá vaší cestě ten správný styl, bude zážitek na opravdu na jedničku.
Ve slevách nakupuje stále více a více Čechů, a to téměř 60 % oblečení a obuvi. Podle nové studie Fashion 2019 společnosti GfK za takové nákupy Češi utratí v průměru až 20 000 korun za rok na osobu. A co víc, nakupoval Češi chodí alespoň jednou za tři měsíce, mnohdy i častěji.

Leden a únor ideální doba vyrazit na lov skvělých slev, máme pro vás tipy na místa, ve kterých zaplesá srdce každému shopaholikovi. Jako bonus se na takový výlet za nákupy vydejte třeba spolu s HoppyGo, carsharingovou službou, díky níž si můžete půjčit třeba vaše vysněné auto.

Hipsterský Berlín

foto2

Je skoro za „rohem“ a je rájem hipsterů. Takový je Berlín. Vyrazte sem, půjčte si za pár eur kolo, povečeřte u Pana Vuonga a nakupujte ve velkém. Najdete tu oblíbený a obrovský Primark, švédské značky jako jsou Acne Studios, COS, Cheap Monday, Other Stories nebo Filippa K, ale i starou dobrou klasiku jako je Zara nebo H&M. Berlín vás bude bavit!

Do navigace si zadejte: 52.5245972N, 13.3699714E

Parndorf plný slev

 foto3

Pokud si chcete zautrácet, pořídit si něco jedinečného a kvalitního, a přesto ušetřit, vyrazte do oblíbeného rakouského outletu Parndorf, který se nachází nedaleko Vídně. Toto centrum připomíná vesničku, kde můžete nakupovat ve více jak 160 obchodech, se slevou až 70 % a neskutečných 600 světových značek. Najdete zde takové skvosty jako je Prada, Gucci nebo třeba Karl Lagerfeld.

Do navigace zadejte: 47.58405″N 16.50503E

Na shopping do Vratislavy

foto4

Jen 322 kilometrů od Prahy vzdálená polská Vratislav disponuje outletovým nákupním centrem Factory Outlet Wroclaw, který je jako stvořený pro každého milovníka módy. Za zlomek ceny zde nakoupíte takové značky jako Gino Rossi, Ecco, Scotch & Soda nebo třeba Trussardi. A co víc, tento výlet rozhodně spojte s návštěvou samotného města. To si totiž zamilujete hned po prvních pár krocích.

Do navigace si zadejte: 51.1074272N, 16.9459850E

Do oblíbených Drážďan

 foto5

Drážďany jsou velmi oblíbeným místem, kam se Češi vydávají za nákupy. Kromě toho, že si zde můžete výborně „zashopovat“, pořídit si spoustu skvělých (a zlevněných) kousků a značek, které u nás nejsou k dostání, si ještě nezapomeňte užít procházku tímto překrásným městem.
Co se týče nákupů, vyrazte třeba na obchodní třídu Prager Strasse, kde najdete oblíbené nákupní centrum Karstadt. Nakoupit zde můžete takové značky jako je Peek & Cloppenburg, Mango, American Apparel nebo třeba Salamander.

Do navigace zadejte: 51.0764194N, 13.7383917E

Na polské tržiště

foto1

Mezi nejčastější cíle v Polsku mimo jiné patří trhy v polském Těšíně a městě Kudowa-Zdrój, které se pyšní laciným oblečením, obuví, sezónním zbožím, dekoracemi, nábytkem, domácími potřebami i potravinami. vás nelákají tržiště a preferujete spíše klasické obchody, vyrazte na nákupy do blízkých Katowic. Výhodně nakoupíte ve Fashion House Outlet Center nebo Silesia City Center.

Do navigace zadejte: 50.4420033N, 16.2416297E

Stylovým SUV nebo třeba kabrioletem!

Partu kamarádek máte, našetřeno taky a teď přemýšlíte, čím na takový nákupní výlet vyrazit? Vyzkoušejte službu HoppyGo a půjčte si auto jednoduše, rychle, a hlavně přesně podle svého gusta. Vybírat můžete z více jak 1 800 vozů (z toho až 350 typů automobilů), takže pokud vaše srdce bije pro pořádnou čtyřkolku, sexy kabriolet nebo trendy dodávku, je už jen a jen na vás. Stačí jen pár kliknutí a můžete vyrazit (nejen) na dámskou jízdu.