Mikina do práce, na rande nebo na party? No jasně!

Módní návrháři mají jedno velké (bez)významné plus – zařadili sportovní prvky do běžného šatníku. A dobře udělali, protože třeba taková mikina, ta je super téměř pro každou příležitost. Nevěříte?

První, čeho jste si v minulých sezonách mohli na módních molech všimnout, byly tenisky. Placaté, pohodlné, s tkaničkami nebo na suché zipy, minimalistické i úplně bláznivé. A zamiloval si je celý svět. Nejen ženy, které je začaly obouvat k šatům, kostýmku nebo sukni, ale i muži, kteří je rebelsky nosí třeba i k obleku.
Mikina na sebe nenechala dlouho čekat. Bodejť by ne, ta je podobně stylová a trendy jako zmiňované kecky. Tyto kousky jsou všechno, jen ne nuda. Tedy, sladíte-li je s těmi správnými věcmi. Pak je paráda zaručena!

Tak trochu jiný business style

Ťukáte si na čelo, co že je to za nápad, nosit mikinu do pracovního prostředí? Tak pokud ta mikina nebude mít kapuci, nebude oversized nebo zdobená extra křiklavými a výraznými akcenty, je vše v pořádku. Vyberte si nějakou jednoduchou a minimalistickou a zkombinujte ji s něčím ryze formálním – kalhoty s puky, sako, bílá košile, lodičky nebo třeba perlový náhrdelník.

  • Černá mikina Diesel klasického střihu je ozvláštněna kapsami na bocích. Mikina má dlouhý rukáv, 2 100 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-bez-kapuce/mikina-diesel-f-ela-felpa1.html
  • Elegantní bílá dámská mikina O’Neill, 1438 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-bez-kapuce/mikina-oneill-lw-quilted-crew-sweatshirt1.html
  • Dámská mikina GAS v růžovém provedení, 998 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-bez-kapuce/mikina-gas-telli-strass6.html

Ve znamení lásky

Jít na rande neznamená, že musíte mít mini sukni a výstřih až…“vy víte kam“. Ukažte, že si s módou umíte pohrát! Spojení mikiny a sukně je naprosto skvělá a zábavná. Nejen na rande. Sukni, která je příliš romantická a holčičkovská, trochu „zdrsní“, u kombinace s koženou sukní bude zase parádní ukázkou, jak se míchají materiály. Na schválně, tato dvojka vás bude rozhodně bavit!

  • Červená mikina Under Armour s velkým nápisem, 898 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-bez-kapuce/tricko-under-armour-synthetic-fleece-crew-wm13.html#velikost=s
  • Barevná mikina na zip adidas Originals inspirována Brazílií, 1329 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-bez-kapuce/mikina-adidas-originals-sss-tt14.html#velikost=36
  • Oversized mikina Levi’s s ikonickým obrázkem Mickey Mouse, 1999 Kč
    https://www.urbanstore.cz/zeny/damske-mikiny/damske-mikiny-s-kapuci/mikina-levis-graphic-oversized-hoodie2.html#velikost=s

SHP60QAFI900--1 SHP60QAFI900--0 DH3066_APP_photo_front-center_white DH3066_APP_on-model_standard_white 89904-3824--1 89904-3824--0 8P6419_1030_Pack_2 8P6419_1030_Pack_1 8P6419_1030_Model_1