MAGENTA TV zařazuje stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

MAGENTA TV od T-Mobile na léto potěší všechny sportovní fanoušky. Od 7. června rozšiřuje svou programovou nabídku o kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Zákazníci s tarifem S a vyšším si tak mohou užít závody Formule 1, přenosy MotoGP, UFC nebo přední fotbalové evropské ligy. 

Nejprestižnější motoristickou sérii Formule 1 fanouškům přinese stanice Nova Sport 5 a kromě samotného závodu uvidí také přímé přenosy všech tréninků a kvalifikací, soutěže F2, F3 a ženskou sérii F1 Academy. Svým oblíbeným stájím mohou fandit už tento víkend při Velké ceně Kanady. Dále nabídne první volbu zápasů Evropské a Konferenční ligy UEFA a v neposlední řadě zápasy Ligy mistrů UEFA. 

Živé přenosy série MotoGP a další motoristické pořady mohou diváci sledovat na kanále Nova Sport 6. Nabídne také přenosy hlavních galavečerů MMA organizace UFC, zápasy evropských fotbalových lig – Bundesligy a LaLigy a zápasy Ligy mistrů UEFA. Stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budou na EPG pozicích 101 a 102 pro všechny zákazníky s tarifem S a vyšším. 

Vnímáme, že mezi našimi zákazníky máme hodně sportovních fanoušků, a proto se jim snažíme přinášet stále něco nového. Na obrazovky MAGENTA TV vracíme populární závody Formule 1 a další novinky chystáme. Stali jsme se oficiálním partnerem Red Bull Showrun, který se uskuteční 17. srpna v Praze a už brzy odhalíme, co všechno jsme si pro naše zákazníky připravili,“ doplňuje Zdeněk Spurný, manažer TV a partnerského rozvoje v T-Mobile

Na začátku května byl v MAGENTA TV také spuštěn kanál Premier Sport 4 HD, který nabízí magazíny OKTAGON MMA a záznamy zápasů, včetně očekávaného odvetného zápasu Oktagon 58: Vémola vs. Végh 2, který diváci mohou sledovat od 13. června.