Letní osvěžující drinky v Bageterii Boulevard

Nejen v létě je potřeba dodržovat pitný režim. Pokud si zajdete do Bageterie Boulevard, tak můžete spojit příjemné s užitečným a vychutnat si skvělé chlazené osvěžující drinky z řady Ice drinks, které obsahují spoustu vitamínů. Vyzkoušet můžete citronádu, která kromě citronů obsahuje i limetku a mátu, nebo třeba pořádně hustý jahodový sorbet.

Pokud máte zkoušíte nové chutě, ochutnejte třetí nápoj z řady Ice drinks, který v sobě skrývá přímo explozi vitamínů. Připravuje se z mangového pyré a japonského yuzu marinovaného v medu. Právě yuzu mu dodává v českých končinách málo známou chuť. Tento citrus pochází z Tibetu, ale postupně si ho oblíbili i v Koreji a Japonsku, kde se z něj vyrábí octy, marmelády nebo se přidává do tradičních polévek. Svou kyselejší chutí yuzu připomíná nejvíce grapefruit. Obsahuje ale mnoho pecek, proto se konzumuje hlavně jeho šťáva a také kůra, ve které se nachází nejvíce vitamínů. Obě tyto složky najdete právě v letních nápojích Bageterie Boulevard. Navíc kvůli krátké sezóně a omezení jeho pěstování jen na Čínu, Koreu a Japonsko u nás yuzu prakticky neseženete. O důvod víc, proč vyrazit do Bageterie Boulevard a vyzkoušet jeho exotickou chuť.

Ice drinky Citronáda, Jahodový sorbet a Manogvá s yuzu jsou k dostání na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Citronádu si můžete pořídit za cenu 49 Kč za 0,3l nebo 59 Kč za 0,5l, jahodový sorbet 0,2l za 59 Kč nebo 0,3l za 79 Kč a mangovou s yuzu 0,3l za 69 Kč.

Ice Drinks