Lámete si hlavu s kreativním dárkem na poslední chvíli? Víme čím v dnešní době ještě překvapit.

Máte doma malého vynálezce, kterému běžné hračky nestačí? Miluje vaše drahá polovička nejnovější technické vychytávky pro kutily? Originální a kvalitní dárky, který stihnete pořídit ještě do Vánoc, nabízí ryze česká značka 3Dsimo. Elektrotechnická stavebnice, všestranný multitool nebo 3D pero potěší nejen pod stromečkem všechny věkové kategorie.

Boffin Magnetic

Nová generace oblíbené elektrotechnické stavebnice vás přenese do světa elektrických obvodů, kde se nebude nudit dítě ani dospělý. V balení se ukrývá až 200 různých projektů, díky kterým si vaše ratolest může sestavit třeba lampičku, autíčko na dálkové ovládání nebo vlastního gameboye. Dílky se spojují pomocí magnetů a skládání je pro děti opravdu hračka. S Boffinem se hravou formou naučí základy elektroniky, rozvinou technické myšlení a zjistí, jak funguje okolní svět.


Video: www.youtube.com/watch?v=QHuN_hDbpzs

Odkaz na eshop: www.boffinmagnetic.com/boffin   

Všestranný 3Dsimo Multipro

Máte doma kutila, který věčně hledá zatoulané nástroje? Pořiďte mu originální a užitečný dárek v podobě dílny do dlaně, multitoolu 3Dsimo Multipro. Šikovný nástroj v sobě spojuje hned sedm funkcí – umí pájet, vypalovat, řezat, gravírovat, brousit, vrtat, šroubovat a mnoho dalšího. Ocení ho kutilové, modeláři, ale i umělci a všechny kreativní duše. Díky kompaktním rozměrům s ním navíc mohou bez problémů pracovat i starší děti, které si tak vyzkouší třeba prostorové kreslení.


Video: https://www.youtube.com/watch?v=sLljlqNyXVM&feature=emb_logo

e-shop: https://eshop.3dsimo.com/collections/3d-pens/3d-pens_multipro

Bezpečné 3D pero Basic 2

Končí běžné dárky pro děti po Vánocích zapomenuté v koutě? U 3D pera Basic 2 to rozhodně nehrozí. Navrženo bylo speciálně pro děti, které si s ním užijí spoustu zábavy v podobě 3D kreslení a modelování a rozvinou své kreativní myšlení. Na jedno nabití vydrží pero až 4 hodiny a děti s ním mohou pracovat naprosto bezpečně, protože tryska dosahuje teploty pouhých 65°. Balení obsahuje i knihu projektů, se kterými si váš potomek vyrobí třeba jednoduché ozdoby, sestaví dinosauří kostru nebo zkonstruuje model raketoplánu.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=h-ms_ydz7Kc&app=desktop
e-shop: https://cs.eshop.3dsimo.com/collections/3d-pera/3d-pera_basic-2

Více informací o produktech 3Dsimo naleznete na https://eshop.3dsimo.com/. U všech produktů skladem je navíc garantované doručení do Vánoc. K dostání také u většiny renomovaných e-shopů.