Když nechcete nechat zabezpečení náhodě: X Safety Box

Garáže, zahradní domky, kůlny a sklepy… všude tam skladujeme nářadí, sportovní vybavení i auto-moto doplňky, jejichž hodnota může bez problémů šplhat ke statisícům. Jak je ale zabezpečit a ochránit, pokud se nechceme spolehnout pouze na kvalitní zámek na dveřích? Řešením může být uzamykatelný mechanismus X Safety Box, který nabízí efektivní řešení tzv. terciárního zabezpečení majetku.

Mechanismus nahrazuje klasický visací zámek kombinovaný s petlicí nebo závorou a poskytuje vysoký stupeň zabezpečení. Lze ho připevnit na různá místa podle potřeb: navrtat do podlahy, zašroubovat do dřeva, navařit na kovové povrchy nebo připevnit ke stropu či zdi. Tělo zámku odolá hrubému násilí a pokusům o uražení, povrch je tvrzený a korozivzdorný. Díky skrytým čepům nabízí zámek vysoký stupeň zabezpečení a odolá i náročným klimatickým podmínkám.

X Safety Box se dá zapojit do systému hlavního a generálního klíče a sjednotit s dveřními vložkami. Dodává se v několika provedeních, která se liší třídou odolnosti i způsobem použití, a je k němu možné dokoupit řetězy a lanka různých délek podle individuálních potřeb. Zámek výborně zabezpečí kočárky, motorky, ale i kola, sportovní vybavení nebo nářadí a pracovní nástroje.

X Safety Box v různých provedeních je možné zakoupit na e-shopu Tokoz.cz.