Kdo maže… ten nezamrzne. Ošetřete zámky před zimou

Zamrzlý zámek ve dveřích u auta, nedobytné dveře na chalupě nebo zaseklý „visáč“ u kůlny se dřevem. Zimní počasí dokáže zámky potrápit a připravit perné chvíle nejen při ranní cestě do práce. Jak o zámky pečovat, aby zvládly zimu bez úhony? Ošetřete je speciálním mazivem 3 v 1 od žďárského výrobce zámků Tokoz.

Zaručených rad, jak vyřešit zamrzlý zámek, je na internetu nepřeberné množství. U řady z nich však hrozí, že nevratně poškodíte nejen zámek, ale také dveře. Mazivo 3 v 1 je oproti tomu určené přímo na zámky a funguje na bázi ethanolové směsi, kterou doplňují polární a glycerinová aditiva. Využít ho můžete jak k šetrnému rozmrazení zámků, tak k jejich preventivnímu očištění a promazání během celého roku.

Aplikace je jednoduchá – mazivo stačí nastříkat do otvoru zámku a nechat chvíli působit. Během několika vteřin zámek snadno rozmrazíte nebo promažete. Roztok je navíc možné použít až do -30 °C, takže vás zachrání i v drsných zimních podmínkách. Díky kompaktnímu praktickému balení je vhodné mít mazivo po ruce nejen doma, ale i v autě na cestách.

Mazivo 3 v 1 si můžete zakoupit na e-shopu Tokoz za cenu 185 Kč.