iSTYLE Masaryčka: nová prodejna v ikonickém průčelí projektu Zahy Hadid otevřela zákazníkům

Jedinečná architektura studia Zahy Hadid ve spojení se špičkovým nákupním zážitkem. Společnost iSTYLE otevřela novou prodejnu v nejvyšším standardu Apple Premium Partner, kterou zákazníci naleznou v nově realizovaném projektu Masaryčka. Pro iSTYLE, který je největším partnerem společnosti Apple v regionu CEE, jde o další strategický prostor na jednom z nejvytíženějších míst v Praze a o již 12. prodejnu v České republice.

V pořadí již pátou Apple Premium Partner prodejnu otevřel iSTYLE v nové budově Masaryčka, která se zrodila na ploše bývalého brownfieldu poblíž pražského Masarykova nádraží. Za unikátním revitalizačním projektem stojí architekti z ateliéru Zahy Hadid. Příprava celého konceptu prodejny trvala déle než rok a zahrnovala blízkou spolupráci jak se světoznámým architektonickým studiem ZHA, tak i s Penta Real Estate.

„Je příjemné sledovat, jak po letech příprav budova postupně ožívá a začíná naplno plnit svůj účel. Prostor, kde sídlí nová prodejna, je dominantním průčelím objektu směrem do náměstí a svým charakterem přirozeně propojuje interiér budovy, její fasádu a navazující veřejný prostor. Myslím si, že iSTYLE svojí filozofií do celého konceptu vhodně zapadá, protože ctí snoubení pokročilé technologie a umění,“ popisuje Jakub Klaška, architekt ze studia Zaha Hadid Architects, který měl celý projekt Masaryčky na starosti a dodává: „Prodejna sídlí přímo v místě, kde horizontální vrstvení bočních fasád kulminuje v kýl, který se dotýká nového náměstí a graduje ve skulpturální průčelí.“

Pro iSTYLE jde o teprve druhou prodejnu, která se nachází mimo prostory obchodního centra a je tedy přístupná přímo z ulice. Dosud jedinou takovou prodejnou byla přilehlá provozovna Revoluční, která otevřela již před 17 lety. Díky strategickému umístění poblíž vytíženého dopravního uzlu má prodejna potenciál oslovit kromě českých zákazníků také zahraniční turisty.

„Architektonické pojetí komplexu Masaryčka je skutečně jedinečné a jsme rádi, že jsme dostali možnost právě zde otevřít již pátou prodejnu ve vysokém standardu Apple Premium Partner. Věřím, že díky poloze v centru Prahy i plánované rychlodráze na letiště se stane oblíbeným nákupním místem pro zákazníky z Česka i zahraničí,“ popisuje Vít Goluch, General Manager společnosti iSTYLE v České republice

Prémiový zážitek i nadstandardní služby 

Se svým celkovým konceptem, vybavením i nákupním zážitkem míří nová prodejna k uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků a zážitek z nakupování Apple zařízení a příslušenství dostává na tu vůbec nejvyšší úroveň, která je v Česku zákazníkům dostupná. Na ploše 224 m2 čeká na zákazníky prodejna s ikonickým designem, kde většinu plochy zaujímá Apple showroom s produkty k vyzkoušení včetně bohaté nabídky příslušenství. Přímo v prodejně je k dispozici proškolený personál i expresní autorizovaný servis. Firemní klienti mohou navíc využít B2B koutek zaměřený především na potřeby malých a středních firem, kde jsou specialisté iSTYLE zákazníkům připraveni pomoci nejen s nákupem, ale také s financováním a celkovou implementací zařízení do firemního provozu. 

Nová prodejna je již 12. pobočkou společnosti iSTYLE v České republice. iSTYLE tak pokračuje ve svém růstu a navazuje na nedávné otevření prodejny ve strategicky umístěném OC Šestka, jejímž otevřením se iSTYLE přibližuje obyvatelům západní části Prahy či návštěvníkům pražského letiště. Společnost zároveň postupně rekonstruuje stávající prodejny do nejvyššího standardu APP. Na česko-slovenském trhu iSTYLE díky právě probíhajícímu spojení se sítí m:zone nabídne již 18 prodejen a nadále tak posiluje v celém regionu CEE, kde má již přes 60 prodejen.