Hravé a nutričně vyvážené křupky Goodies pro nejmenší děti

Hledáte svačinku, kterou si váš předškolák zamiluje? Vyzkoušejte novou značku Goodies z rodiny Hero, která se zaměřuje na kojeneckou a batolecí výživu oblíbené značky Sunar. Goodies nabízí řadu chutných a nutričně vyvážených svačinek pro děti již od tří let a důraz klade na kvalitní složení, skvělou chuť i hravé balení.

Goodies jsou svačinky, které budou dětem opravdu chutnat a které pomohou rodičům nabídnout svým ratolestem vhodnou alternativu namísto často podávaných sladkostí plných přidaného cukru a nevhodných tuků. Goodies nabízí tři produktové řady výrobků vyvinutých speciálně pro děti již od tří let, které zaujmou chutí i hravým obalem a zároveň je ocení i rodiče. Ti už nemusí trávit dlouhé minuty mezi regály a číst složení výrobků – s Goodies sáhnou vždycky na jistotu.

V portfoliu značky Goodies nesmí chybět ani křupky do ruky, které děti milují. V nabídce naleznete například křupky ve tvaru lamy s příchutí sýru a cibule nebo pizzy, které obsahují významný podíl celozrnné mouky, která je vysokým zdrojem vlákniny, a kvalitní slunečnicový olej. Malí milovníci zeleniny si mohou dopřát lehké a křupavé extrudované zeleninové tyčinky, které obsahují kukuřičnou a rýžovou mouku, sušený hrášek, rajčata a kukuřici a jako všechny Goodies produkty jsou bez přídavku soli.

Fanoušky ovocných chutí zase potěší hravá křupavá srdíčka, která jsou ochucena práškem ze sušených jahod a banánů – nenajdete v nich žádné umělé přísady, konzervanty nebo přidaný cukr, zato jsou zdrojem vlákniny.

Veselé a praktické balení křupek ocení nejen děti, ale i rodiče. Malé křupky dětem dobře padnou do ruky a zabaví je ve chvílích, kdy mají chuť na něco dobrého a na větší jídlo je ještě čas. Můžete je mít po ruce na dětském hřišti, na cestách, dovolených a rodinných výletech, aniž byste museli kupovat přeslazené či přesolené svačinky ve stáncích s občerstvením.

Goodies křupky jsou dostupné v obchodech Kaufland a Tesco adrogeriích DM a Rossmann a také u online prodejců Rohlík, Košík, Alza a Mall za doporučenou maloobchodní cenu 39,90 Kč.