Zamykejte doma stylově s designovými zámečky Tokoz Emotion

Hledáte funkční a zároveň stylový zámek na uzavření bedny s nářadím, domácí lékárničky nebo dětské skříně s poklady? Zkuste designové zámečky plné barev a trendy motivů od žďárského Tokozu.

Navzdory hravému designu není tento zámek žádná „hračka“. Tělo je vyrobeno z odolného kovového materiálu a oblouk lze po odemčení otočit o 360°. Díky tomu zvládnou manipulaci se zámkem i menší děti, pro které někdy bývají klasické zámky příliš těžké. Zámeček lze navíc pohodlně uzamknout i bez klíče. Větší děti i dospělí ocení, že díky nepřehlédnutelnému potisku ten svůj zámek mezi ostatními okamžitě najdou – ať už na něm budou emoji, motorkář nebo roztomilý jednorožec.

Pohodlný a kompaktní zámek se hodí na uzamčení skříněk v domácnosti, kde skladujete léky nebo chemikálie a čisticí prostředky, ale využijete jej třeba i v dílně na boxy s nářadím. Řada Emotion se svým hravým designem může být také skvělým pomocníkem při prvních krůčcích dětí směrem k větší zodpovědnosti. Nebojte se jim svěřit jejich vlastní barevný zámeček, s nímž si zamknout své největší poklady před zvědavými sourozenci. Potisk s trendy motivy myslí na kluky i holky a zaručí, že je ta kapka zodpovědnosti navíc bude i bavit.

Věděli jste, že slovo emoji vzniklo až v roce 1999? Znamená znakový obrázek a pochází z Japonštiny.

Zámek Tokoz Emotion v několika barevných designech můžete zakoupit na e-shopu Tokoz.cz za cenu 131,90 Kč.