Do školy i na kroužek: Vybavte děti designovým zámečkem

Nový školní rok se blíží a s ním i chvíle, kdy váš potomek zjistí, že opět potřebuje nový zámek na školní skříňku. Zkuste mu letos pořídit takový, který tentokrát jen tak nepřehlédne a neztratí. Široký výběr barev a motivů pro menší děti i teenagery nabízí řada Emotion od českého výrobce Tokoz.

Kompaktní visací zámek se hodí k uzamčení skříněk ve škole, ale i na kroužcích, sportovištích nebo klubovnách. Navzdory malým rozměrům je jeho tělo z kvalitní oceli a poskytuje tak spolehlivou ochranu. Oblouk zámku při odemčení odskočí a lze jej otočit o 360° a pohodlně zabezpečit i hůře přístupná místa. Zámeček dítě navíc snadno uzamkne i bez klíčku, stačí jen jemně zatlačit oblouk.

Děti na první pohled zaujme široká nabídka vzorů – od oblíbených emoji přes jednorožce až po army či emo styl. Díky vzoru si snáze zapamatují, která skříňka je jejich, a nebudou ji po tréninku či konci vyučování složitě hledat. Ke každému zámku náleží hned tři klíčky, takže u zapomětlivějších dětí mohou mít jeden pro jistotu v záloze i rodiče.

Visací zámek Tokoz Emotion je možné zakoupit na e-shopu Tokoz za 146 Kč.