DIY dárky na poslední chvíli

Podcenili jste vánoční nákupy a nestíháte vyrazit do obchodu? Nebo byste letos rádi byli opravdu originální? Vlastnoručně vyrobené dárky nemusí končit u pletené šály a keramického lapače prachu. Využijte k vánočnímu tvoření multifunkční 3D pero a vyrobte dárky, které pod stromečkem potěší.

Předvánoční shon může dát zabrat a co dělat ve chvíli, kdy během něj zapomeneme třeba na dárek pro třídní učitelku, lektora na kroužku nebo kamarádku? Zkuste popustit uzdu fantazii a využít multifunkční nástroj 3Dsimo Multipro, se kterým vykouzlíte originální dárek pro každého. Multipro je vlastně trochu pokročilejší 3D pero, které v sobě ukrývá hned několik dalších funkcí – můžete s ním kreslit, vypalovat do dřeva či kovu, gravírovat do skla, řezat či vrtat. Hodí se ho mít po ruce na běžné opravy domácnosti, ale i na kreativní tvoření, které zabaví děti i dospělé.

Pro kutila domácího

Každý kutil ocení vlastnoručně vyrobené překvapení. Popusťte uzdu fantazii, chopte se vypalovacího nástavce a věnujte pod stromeček třeba koženou peněženku nebo pásek s vypáleným monogramem. Podobně můžete ozdobit také dřevěnou rukojeť nože, který se tak rázem mezi ostatními neztratí. Máte rádi společné večery se sklenou vína a dobrým filmem? Věnujte skleničku s vygravírovaným motivem, který snadno vytvoříte s pomocí vrtacího nástavce.

Ozdobené boty či peněženka: https://youtu.be/X6XatXbsAYc

Gravírovaná sklenice: https://youtu.be/rkjQdGFNH5E

Pro juniory

Každého malého archeologa pod stromečkem zaručeně potěší (skoro) pravá dinosauří kostra. Nemusíte utrácet za drahé modely v obchodě – postavte si vlastního T-Rexe za pomoci 3D kreslicího nástavce. Větší děti zase určitě ocení figurku oblíbeného akčního hrdiny. A pokud se poohlížíte po něčem, s čím si vaši potomci opravdu dlouho vyhrají doma i venku, vyrobte jim házecí letadlo z pěny s pomocí řezacího nástavce. Fantazii se totiž meze nekladou, a u dětských dárků to platí několikanásobně.

Akční figurky: https://youtu.be/DVTBmG_NR5o

Pro milovníky designu

Hledáte dárek pro vyznavače umění, který rád vybočuje z řady? Zkuste vytvořit vlastní šperk – s 3D perem snadno zvládnete prsten, náušnice i náhrdelník a můžete tak darovat celou sadu. Pokud ale víte, že šperk by byl krok vedle, věnujte raději originální doplněk do bytu. S perem zvládnete vyrobit třeba netradiční stínítko na lampu ve tvaru medúzy nebo věšák, který zaujme na první pohled.

Stylový svíticí náhrdelník: https://youtu.be/E8FqRjSdABM

Dřevěný prsten: https://youtu.be/0fstCP3huK0

Pro vášnivé kuchaře

Miluje vaše polovička pečení? Vyrobte jí originální vykrajovátka, se kterými bude každá sušenka jedinečná. Stačí si nakreslit nebo vytisknout obrys či motiv a pak 3D perem postupně nanášet jednotlivé vrstvy, dokud nedosáhnete požadované výšky. Vytvořit můžete také písmena podle jmen členů rodiny nebo se nechte inspirovat motivem z oblíbeného seriálu.

U kuchařů ale rozhodně zabodujete i ozdobeným dřevěným doplňkem – co takhle prkénko s vypáleným receptem nebo návodem na vykostění kuřete?

Vykrajovátka v podobě komiksových hrdinů: https://youtu.be/WcpyWCCFp5Y

Balte originálně

Nestíháte letos ani nákup, ani samotné balení dárků? 3D pero vám vytrhne trn z paty. Díky kreslicímu nástavci se při balení obejdete bez nevzhledné izolepy, a navíc si s perem můžete vytvořit i originální mini ozdoby či jmenovky na dárky podle svých představ. 3D Vánoce jsou za dveřmi!

Více informací o všestranném 3D peru najdete na https://3dsimo.com/cz.