Dejte sbohem lepicí pásce a balte dárky stylově

Rozčiluje vás při balení dárků izolepa, která přilepí všechno, jen ne balicí papír? Zkuste letos balit trochu jinak a kreativněji. Se správnými pomůckami to bude hračka!

Možná už vás nebaví věčně hledat na izolepě její konec anebo jste právě s hrůzou zjistili, že jste se letos dostatečně nezásobili. Ať tak nebo tak, dárky můžete pohodlně zabalit i bez pásky. Jako balící materiál můžete využít třeba voskované ubrousky, které jsou stále oblíbenější a přispívají k zero waste domácnosti, protože bez problémů nahradí igelitové pytlíky a svačinové papíry. Ubrousek samotný poslouží jako dárek. Navíc nebude hrozit protržení papíru, dárek získá luxusní vzhled a místo mašle ho stačí převázat třeba obyčejným provázkem. 

Pokud jste příznivci klasiky nebo máte doma zásoby balícího papíru, který je potřeba využít, můžete si alespoň ušetřit práci s izolepou a použít místo ní tavnou pistoli nebo 3D pero. S ním slepíte papír pevně, ale nenápadně, takže balíček nebude z několika stran „zdobit“ nevzhledná páska. A protože vánoční dárek si zaslouží i nevšední zdobení, popusťte uzdu fantazii a vyrobte si na něj originální dekoraci podle svých představ. 3D pero od českého startupu 3Dsimo vám otevře novou cestu zdobení. Můžete zkusit vytvořit svůj vlastní vánoční motiv, pokud sáhnete po jednobarevném papíru nebo třeba vyřezat a vygravírovat osobité jmenovky, které zaujmou každého obdarovaného. Kreativní duše zase mohou pomocí nástavce na 3D kreslení vytvořit nevšední ozdoby, s nimiž pod stromečkem vaše dárky zazáří.

Všestranné 3D pero od českého výrobce 3Dsimo můžete koupit u renomovaných prodejců za cenu již od 1 152,99 Kč. Více informací na https://3dsimo.com/cz.