Cylindrická vložka jako základ kvalitního zabezpečení

Zabezpečujete nový rodinný dům, chcete vylepšit ochranu bytu či chalupy nebo měníte dosluhující zámky? Nikde se neobejdete bez kvalitní zámkové cylindrické vložky, která tvoří základní stavební kámen domácího zabezpečení. Jednu z nejvyšších úrovní zabezpečení na trhu nabízí česká vložka TOKOZ PRO.

Během špatného počasí a jeho vlivů jako jsou mrazy, vlhko nebo zvýšená prašnosti se kvalita zámkových vložek projeví nejčastěji, protože vlivem náročnějších klimatických podmínek se mohou zasekávat či zamrzat a tím se násobí vnitřní opotřebení. Pokud k tomu dojde, je nejvyšší čas zámek vyměnit, protože přestává plnit funkci. Na konci životnosti se však mohou ocitnout i zámky, které naplní počet životních cyklů – u běžných vložek jde o desetitisíce zamknutí a odemknutí zámku, což se stane rychleji, než byste čekali. TOKOZ Pro nabízí plnou funkčnost i po statisících cyklů, a hodí se tak pro velmi časté používání s pouze minimálním opotřebením uzamykacího mechanismu.

Vložku tvoří unikátní český vynález – patentovaný systém otočných stavítek, který zabraňuje poškození vložky nesprávnou nebo neodbornou manipulací. Vložka je certifikovaná ve 3., resp. 4 třídě odolnosti (pro model PRO 300/PRO 400) a díky své konstrukci otočných stavítek odolá oblíbeným zlodějským metodám v podobě bumpingu, planžetování či odvrtání. Pomocí těchto tzv. tichých zlodějských metod ji nedokázal ve veřejném testu překonat ani čínský velmistr v lockpikingu, tedy v soutěži v překonávání zámků. Vložka zvládne i náročné klimatické podmínky, takže ji lze bez obav použít na místa vystavené střídání teplot, mrazu či dešti. Využití tak najde jak u vchodových dveří domů a bytů, tak ve firmách a průmyslových objektech.

TOKOZ PRO lze pohodlně sjednotit do systému hlavního a generálního klíče a ulehčit si tak zabezpečení domu. Vložka se dodává s bezpečnostní kartou bránící nežádoucímu kopírování klíčů a hodí se i pro atypické tloušťky dveří. Samozřejmostí je certifikace dle bezpečnostních norem ČSN a NBÚ.

Cylindrická vložka TOKOZ PRO300/PRO400 je k dostání na e-shopu TOKOZ.cz.