Chimpanzee energy bar – tyčinka plná energie

Chimpanzee bar je sacharidová tyčinka, která se vyrábí z čistě přírodních surovin bez konzervantů a barviv. Stejně jako další výrobky značky Chimpanzee vyhoví veganům, lidem s bezlepkovou dietou i milovníkům raw stravování. Obsahuje totiž pouze přírodní ingredience bez použití GMO, ztužených tuků, umělých dochucovadel a dalších chemických přísad.

Tyčinka dodá tělu okamžitou energii prostřednictvím monosacharidů obsažených ve třtinovém cukru, melase a ovoci. Zároveň díky polysacharidům z celozrnných obilovin uvolňuje energii postupně, a tak zajišťuje její dostatek nejen pro sportovní výkony. Tyčinka obsahuje velké množství proteinů (8-10 g), přírodní vlákniny (5-7 g), vitamínů a minerálů.

Pokud si pečlivě vybíráte jídlo tak, abyste se vyhýbali nezdravým „éčkům“, zkuste tyčinky Chimpanzee. Skvěle doplní energii nejen při sportu, ale třeba i na cestách. Všechny Chimpanzee produkty jsou navíc certifikované anglickou VEGAN Society. Tyčinky Chimpanzee bar v příchutích rozinky & vlašského ořechu, citronu & kešu, karamelu & kešu a datlí & čokolády si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Kosik.cz.

—————————-

Tyčinky Chimpanzee energy bar citron & kešu, karamel & kešu, bar rozinky & vlašský nebo datle & čokoláda 55 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 39,90 Kč.

Chimpanzee Energy bar rozinka & vlašský ořech Chimpanzee Energy bar citron & kešu Chimpanzee Energy bar datle & čokoláda Chimpanzee Energy bar karamel & kešu