Čerstvé a osvěžující šťávy a smoothie Limeñita

Čerstvé a osvěžující šťávy a smoothie Limeñita jsou zdravou směsí poctivých 100 % ovocných šťáv a pyré. Šťávy Limeñita jsou pro všechny, kteří nemají čas nebo možnosti si vyrobit vlastní domácí limonády. Obsahují čerstvé ovoce dozrálé na slunci, které vydatně doplní nutnou denní dávku vitamínů. Šťávy nejsou vyrobeny z koncentrátu, neobsahují přidanou vodu, cukr, konzervanty ani barviva. V lahvi najdete pouze ovocné šťávy nebo pyré. Ovoce se odšťavňuje čerstvě sklizené, aby nepřišlo o žádné a vitamíny a nápoje si zachovali co nejlepší chuť. Ovocné šťávy a smoothie Limeñita si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Košík.cz. Najdete tu spoustu zajímavých příchutí jako mandarinka, jablko s kiwi a ananasem a mnoho dalších.

————Zajímavost————

Smoothie znamená v překladu „jemný“ – nápoj si získal svůj název podle najemno rozmixovaného ovocného pyré, ze kterého je vyroben. (Smooth znamená v překladu „jemný“) Tato pyré jsou známá už staletí, na popularitě jim pak přidal hlavně vynález lednice a mixéru. Skutečná smoothies se nejvíce rozmohla v 60. letech, kdy se rozmohl trend zdravé stravy.

—————————-

Limeñita FRESH&COOL smoothie250 ml různých příchutí si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za jednotnou cenu 26,90 Kč.

Limeñita FRESH&COOL ovocné šťávy 750 ml různých příchutí si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 46,90 Kč.

limenita ovocná šťáva_mandarinka  limenita ovocná šťáva_grapefruit limenita ovocná šťáva_červené ovocelimenita smoothie_maliny, jahody, borůvky limenita smoothie_mango, banán, maracuja