Cereální kaše Nomina

Chutná, zdravá, a hlavně rychlá snídaně? Ve společnosti Nominal, která patří mezi české průkopníky bezlepkového stravování, mají řešení! Tyto produkty vyrábí už více než dvacet let. Vždy dbají na původ potravin a ekologickou udržitelnost.

Instantní cereální kaše je bezlepková potravina, která je 100 % přírodní. Nenajdete v ní žádné cukry, mléko, konzervanty, aromata nebo barviva. Tomu napovídá i složení (například rýžové) kaše: 60 % rýže a 40 % kukuřičná krupice. Kaše má vysokou nutriční hodnotu a po konzumaci dodává tělu potřebné sacharidy a minerály. Je jednoduchá na přípravu – stačí ji zalít vodou nebo mlékem. Balení vám bez problému vydrží na celý týden. Nehrudkuje se, hodně zasytí a je lehce stravitelná. Proto je ideální i jako součást sportovního jídelníčku. Chutná ale i dětem a dospělým.

Bezlepkové potraviny se osvědčily při hubnutí, zlepšení trávení i celkové kondice. Je také prokázáno, že bezlepkové potraviny snižují riziko srdečních chorob, cukrovky a některých druhů rakoviny. Představují tak moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie.

Můžete si vybírat z rýžové, jáhlové, vícezrnné, pohankové, ovesné nebo špaldové kaše. Spolu s dalším nákupem si je můžete objednat na Kosik.cz.

—————————-

 Nominal Nomina cereální rýžová kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 54,90 Kč.

Nominal Nomina cereální jáhlová kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 49,90 Kč.

Nominal Nomina cereální vícezrnná kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za jednotnou cenu 44,90 Kč.

Nominal Nomina cereální pohanková kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 64,90 Kč.

Nominal Nomina cereální ovesná kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 48,90 Kč.

Nominal Nomina cereální špaldová kaše 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za jednotnou cenu 59,90 Kč.

Nominal Nomina Cereální ovesná kaše 300g Nominal Nomina Cereální pohanková kaše 300gNominal Nomina Cereální vícezrnná kaše 300gNominal Nomina Cereální rýžová kaše 300g www.countrylife.czwww.countrylife.cz