Buďte originální: Jak na jednoduché zdobení kožených doplňků

Diář s vlastním monogramem, originální pásek nebo kožené tenisky s oblíbeným motivem na přání… Kožený doplněk na míru a přesně podle vašich představ si můžete snadno a jednoduše vytvořit sami. Nepotřebujete k tomu žádnou sadu složitých nástrojů, stačí nový multitool od české firmy 3Dsimo, se kterým můžete při vypalování do kůže popustit uzdu fantazii a vytvořit originální doplňky a dárky.

3Dsimo Multipro je doslova malá dílna do dlaně – šikovný multifunkční nástroj, který padne do ruky každému. Obsahuje čtyři nástavce včetně vypalovacího, s nímž můžete nejen vašie kožené doplňky ozdobit podle vašeho přání. Nudí vás obyčejné kožené tenisky? Přeneste na ně svůj oblíbený vzor, nápis nebo jakýkoliv jiný motiv. Kožené diáře nebo opasky ozvláštní vypálený monogram a pokud chcete opravdu originální dárek, můžete ozdobit kožený náramek nebo řemínek k hodinkám. Na webu 3Dsimo navíc naleznete celou řadu dalších tipů a inspirace k tvoření. Fantazii se meze nekladou!

3Dsimo Multipro můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo, kde najdete i inspiraci k dalšímu tvoření.

Jak vypalovat do kůže a vytvořit si svůj originální a autentický design se můžete podívat v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=X6XatXbsAYc&ab_channel=3Dsimo