Boffin Magnetic pod stromečkem potěší každého malého technika

Jak vybrat v záplavě tipů dárek, který děti zabaví a nebude po týdnu ležet v koutě? Zkuste spojit zábavu s kapkou nenásilného vzdělávání, které nabízí Boffin Magnetic. Známá elektronická stavebnice, s níž si řada z nás hrála v útlém věku, se nedávno dočkala moderního kabátu. Potěší všechny malé nadšené fyziky i děti, které svět techniky zatím nesměle objevují. Rodiče zase ocení, že celá stavebnice je vyvinutá i vyrobená v České republice.

Stavebnice dětem zábavnou formou přiblíží svět elektronických obvodů, spínačů a relé a ukáže, jak fungují věci, které běžně používají. Mohou si s ní vytvořit až 200 různých projektů od jednoduchých až po složitější. Stačí jen magnetická podložka a jednotlivé komponenty, které jsou součástí balení, jako tlačítka, vypínače nebo třeba LCD displej a malý počítač. Nad stavebnicí se zabaví celá rodina – společně můžete sestavit třeba lampičku, autíčko na dálkové ovládání nebo funkčního gameboye.

Sestavování jednotlivých projektů je s Boffinem velmi jednoduché. Hravě si s ním poradí jak začátečníci, kterým bude k ruce podrobný návod, tak i zkušenější „stavitelé“, kteří mohou vymýšlet vlastní obvody a projekty. Celá elektronická stavebnice je vyvinuta tak, aby se každý naučil, k čemu je která součástka určena a jak funguje. Moderní vzhled a funkce navíc zaručí, že se děti při hraní rozhodně nebudou nudit.

Boffin Magnetic

Velká sada Boffin Magnetic obsahuje 58 součástek, pomocí nichž lze sestavit až 200 různých projektů. Díky magnetické podložce je sestavování velmi jednoduché a mikropočítač s LCD displejem nabízí široké, a hlavně zábavné možnosti využití – od rádia až po herní konzoli.

Stavebnice se skvěle hodí pro nenucené seznámení se základy elektrotechniky a zároveň hravě rozvíjí logické myšlení. Ocení ji jak děti na prvním stupni, tak i starší žáci a studenti, kteří mohou vymýšlet vlastní projekty. Boffin tak může děti provázet po celou školní docházku.

Boffin Magnetic (Velká sada) můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo za 3 399 Kč a k dostání je i v hlavních internetových obchodech.

Jak Boffin Magnetic Lite funguje, se můžete podívat v tomto videu:

Boffin Magnetic Lite

Odlehčená verze klasické stavebnice Boffin Magnetic přichází s novinkou v podobě fixy s vodivou barvou. Fixka slouží k nakreslení některých součástek a dělá tak práci se stavebnicí ještě zábavnější. Užijí si ji menší i větší technologičtí nadšenci, kteří mohou sestavovat stovky připravených elektronických projektů nebo pomocí fixky vymýšlet svoje vlastní.

Sada obsahuje magnetickou podložku a 30 základních komponentů, s nimiž lze sestavit až 150 projektů různé obtížnosti – a k ruce je vždy praktická brožura. Pomocí stavebnice se tak dá změřit reakční doba člověka, vodivost předmětů okolo nás nebo třeba vytvářet vlastní hudební projekty.

Boffin Magnetic Lite můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo za 1 999 Kč a k dostání je i v hlavních internetových obchodech.

Jak Boffin Magnetic Lite funguje, se můžete podívat v tomto videu:

Uživatelská brožura je i volně dostupná zde:

https://boffinmagnetic.com/cs/podpora