Auto jako dům: Vyrazte s HoppyGo na dovolenou v obytném voze

Platforma pro sdílení aut HoppyGo nedávno rozšířila kapacitu vozového parku na 2 500 vozů, ve kterém nechybí ani pojízdný “rodinný hotel” Fiat Ducato. Oproti vozům s obytnou vestavbou poskytne ještě vyšší komfort a kempování prakticky bez kompromisů. Obytné vozy si uživatelé půjčují na delší výlety, nebo na víkendové tripy, v průměru na 9,5 dne s nájezdem přes 1 700 km.

Pro společnou dovolenou s rodinou nebo skupinou přátel i s domácím mazlíčkem se nabízí zajímavější možnosti ubytování, než přeplněné hotely či kempy. Originální zážitek poskytne velký pokoj na čtyřech kolech Fiat Ducato, ve kterém je možné pohodlně cestovat a přitom komfortně žít a spát. Obytný vůz dostane každý uživatel plně vybavený dle potřeb a uvnitř zajistí maximální servis toaleta a vybavená kuchyň včetně lednice, mrazáku i kávovaru. Nechybí ani klimatizace, takže ať už bude venku třicet stupňů ve stínu nebo pršet, poskytne Fiat Ducato maximální pohodlí.

Netradiční dovolenou je možné podniknout i ve vozech s obytnou vestavbou, které jsou na HoppyGo v kategorii ostatní, nebo minivan k zapůjčení také. Z nabídky si vyberou jak dobrodruzi, tak romantici, kteří si mohou zapůjčit např. Volkswagen Transporter, Renault Trafic nebo Mercedes Sprinter atp. “Většina našich obytných vozů má kromě klimatizace také nezávislé topení a 230V zásuvky, takže jsou uživatelé na cestách maximálně soběstační. Vyšší komfort při cestování volí stále více uživatelů a počet zápůjček během letní sezóny atakuje dokonce 400% nárůst,” uvedl Jakub Erben, Fleet manager HoppyGo.

Zapůjčení vozu přes HoppyGo je rychlé a jednoduché, bez nutnosti složitého papírování. Registrace trvá několik minut a to včetně snadného ověření dokladů z pohodlí domova.  Vybírat je možné až z 300 modelů nejrůznějších značek, takže si na své přijde i nejnáročnější zákazník. V nabídce jsou modely typu kombi, SUV, minivany, dodávky, kabriolety, sportovní kupé nebo elektromobily či obytné vozy. V ceně zápůjčky je vždy zahrnuto havarijní pojištění, které kryje všechna běžná rizika.

Pro ulehčení plánování dovolené v České republice poskytuje HoppyGo také přehledný seznam doporučení na nejlepší destinace a zážitky spojené s cestováním v České republice. Unikátní výběr na https://dovolenadoma.hoppygo.com/ je sestaven ve spolupráci s cestovatelským portálem Travelking.cz a nabízí více než 400 tipů, takže si vybere opravdu každý.

Fiat Ducato:

Fiat Ducato, rok výroby 2015, obytný vůz, dieselový motor 2.2 s výkonem 109 kW a manuální převodovkou. Výbava: ABS, Klimatizace, Nezávislé topení, Přehrávač CD, Centrální zamykání, Tempomat, Elektrická okna, Asistent rozjezdu do kopce, Parkovací kamera, Možnost převozu zvířat, Tuner/rádio, Střešní nosič, Posilovač řízení, Vak na lyže, Střešní okno, Tažné zařízení, Regulace prokluzu kol, USB vstup, Dálniční známka, Sněhové řetězy, Zimní pneumatiky.