Bio polévky Auga Organic

Auga je jednou z největších skupin společností v Evropě vyrábějících biopotraviny. Spravuje asi 38 000 ha ekologicky certifikované orné půdy, na které pracuje s ekologicky udržitelným modelem zemědělství a produkuje potraviny v prvotřídní bio kvalitě. Najdeme mezi nimi i skvělé polévky, které jsou vhodné pro vegany a jejich přísady pocházejí ze zdrojů certifikovaného ekologického zemědělství. Navíc neobsahují žádné konzervanty ani běžné alergeny.

Můžete vyzkoušet třeba pikantní curry polévku, která je uvařená ze zeleniny, kokosového nápoje, hub shiitake a křupavých bambusových výhonků.  Díky jemnému dochucení má nezaměnitelnou chuť. Pokud máte raději jihoevropskou kuchyni, tak je pro vás jako dělaná zeleninová polévka minestrone. Ta je uvařená z vybraných bio surovin přímo z farem, dochucená různým kořením typickým pro italskou kuchyni a špetkou mořské soli. Vybírat můžete i z dalších polévek, jako je žampionová z ručně sbíraných a vybíraných hub, polévka z máslové dýně a batátů, rajčatová nebo polévka ze tří druhů čočky. Tyto a další druhy polévek Auga si můžete objednat spolu s dalším nákupem na Košík.cz.

Kosik.cz_Auga Organic BIO Rajcatova kremova polevka Kosik.cz_Auga Organic BIO zampionova kremova polevka Kosik.cz_Auga Organic BIO Dynová kremova polevka Kosik.cz_Auga Organic BIO minestrone polevka Kosik.cz_Auga Organic BIO Pikantni curry polevka s kokosovym mlekem a houbami shiitake