Akce Kulový blesk aneb Přestěhujte se snadno a rychle

Je jedno, zdali vás čeká stěhování z bytu do bytu, anebo se s blížícím se novým semestrem chcete zabydlet na koleji. Cíl je jediný – přesunout se bezbolestně, ideálně najednou, rychle, snadno a bez zbytečných komplikací. Ne nadarmo se říká, že je lepší vyhořet než se stěhovat. Takže, co k takovému hladce probíhajícímu Kulovému blesku budete potřebovat, abyste se opravdu nezbláznili?

  1.     Plánujte a organizujte

Někdo sice v krizi a na poslední chvíli podává nejlepší výkony, ale pravdou je, že sbalit svůj dosavadní život do krabic a pytlů, to vyžaduje už trochu více soustředění a plánování. Vše tedy dobře promyslete, sežeňte si dostatek věcí, které vám proces usnadní, aby měl pak den D naprosto hladký průběh.

  1.     Detoxikujte

Ne sebe, ale zejména svůj domov. Stěhování je ideální čas k tomu, aby člověk vyhodil, daroval, anebo prodal vše, co už nechce a nepotřebuje.

  1.     Balte chytře

Pořiďte si na stěhování hromadu tašek IKEA, velkých pytlů na oblečení a boty a krabic na kuchyňské potřeby. Nezapomínejte ani na bublinkovou fólii a vakuové pytle, které ochrání vše, na čem vám záleží.

  1.     Popisujte

Stěhování je náročný proces, tak si jej usnadněte třeba tím, že si všechny krabice nebo pytle označíte. Vybalování pak bude opravdová hračka.

  1.     Sbalte si kufr

Vzhledem k tomu, že stěhování není otázka pár hodin, doporučujeme sbalit se jako na dovolenou. Do příručního kufru si zabalte základní věci, oblečení a kosmetiku na pár dní. Jen pro jistotu a pro případ, že by vybalování nešlo zcela podle plánu.

  1.     Odvezte

Velké stěhování vyžaduje velké auto. Ideálně dodávku. Takovou, do níž složíte nejen nábytek, ale i všechno oblečení, boty, kila knih nebo věci z koupelny a kuchyně. A že nejste hrdým majitelem dodávky? Nevadí. Půjčte si ji! Na den, na dva nebo klidně i na delší dobu. Carsharingová služba HoppyGo je pro takové situace jako stvořená. Díky této platformě si půjčíte auto doslova pro každou příležitost. Snadno a rychle, bez papírování, bez zdlouhavých procesů a nutnosti kamkoliv chodit. Stačí, když vše vyřídíte z pohodlí vašeho (sbaleného) domova a počkáte na potvrzení od majitele vámi vybraného vozu. Pak už můžete akci Kulový blesk bez starostí opravdu zahájit.

O službě:

Carsharingová služba HoppyGo zprostředkovává sdílení automobilů mezi majiteli. Pomocí mobilní aplikace si můžete jednoduše najít vůz, který potřebujete, a půjčit si ho přímo od jeho majitele. Je to tak skvělá alternativa pro ty, kteří své auto nepotřebují celoročně. Můžete si půjčit dodávku na stěhování, prostorný vůz na rodinný výlet nebo třeba své vysněné sportovní auto. HoppyGo v rámci služby nabízí havarijní pojištění, takže vám odpadá jakékoli pojišťování a obavy před jízdou.

Pokud naopak svoje auto nevyužíváte každodenně, tak ho můžete ostatním nabídnout v HoppyGo aplikaci. Nebude vám stát v garáži zbytečně a přivyděláte si. Navíc s menším počtem aut poroste i počet volných parkovacích míst ve velkých městech.

Jak si auto půjčit, nebo ho naopak k zápůjčce nabídnout zjistíte na: https://www.hoppygo.com/?lang=cs

a: https://www.hoppygo.com/?lang=cs