3 tipy pro váš klid na dovolené

Každý rok odjíždíme na dovolenou s pocitem, že opouštíme domov a necháváme ho napospas zlodějům. Přinášíme vám 3 tipy pro to, abyste si mohli užít dovolenou bez zbytečných obav z návratu.

Bezpečný zámek

Jestli si nejste jisti kvalitou zabezpečení svého bytu, během několika minut ji můžete zvýšit. Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem je výměna staré zámkové vložky za lepší. Pokud se k tomu rozhodnete, doporučujeme vám vložku, kterou ocenil nedávný nezávislý test MF DNES – Tokoz Pro 400. Má otočná lamelová stavítka, díky čemuž nejde překonat tichými zlodějskými metodami, je odolná proti povětrnostním vlivům (nezasekne se) a díky verzi s praktickou olivou se můžete bezpečně uzamknout, i když jste doma, aniž byste znemožnili odemknutí dveří ostatním členům domácnosti.

Vložka Tokoz Pro 400                                    1 242 Kč (eshop.tokoz.cz)

Rosviťte z hotelu večer doma světla

Pomocí jednoduché vychytávky – chytré zásuvky Xiaomi – můžete z druhého konce světa v jakýkoli okamžik doma rozsvítit či zhasnout světlo. Tím vyvoláte dojem, že doma někdo je. Chytrou zásuvku jednoduše zapojíte do elektřiny a do ní připojíte lampu. Aplikace v telefonu vám pak slouží jako jednoduchý vypínač.

Chytrá zásuvka Xiaomi                     599 Kč (www.XiaomiForSale.com)

Podívejte se odkudkoli do svého obýváku

Chcete-li se přesto pro klid duše během dovolené přesvědčit, že je doma všechno v pořádku, pořiďte si IP kameru Xiaomi IP Cam Yi. Pomocí aplikace v mobilním telefonu se systémem Android budete moci kdykoli nahlédnout do svého obývacího pokoje.

Kamera Xiaomi IP Cam Yi    981 Kč (www.XiaomiForSale.com)