3 tipy pro váš klid během víkendů a dovolené

Každý rok je odjezd na dovolenou spojen s určitým stresem. Balení, obavy o svůj domov během dovolené a starost o to, abyste měli v ledničce po návratu dostatek potravin. Přinášíme vám 3 tipy pro to, abyste si mohli užít víkendy a dovolenou bez zbytečného stresu z návratu.

Bezpečný zámek

Jestli si nejste jisti kvalitou zabezpečení svého bytu, během několika minut ji můžete zvýšit. Nejjednodušším a nejrychlejším způsobem je výměna staré zámkové vložky za lepší. Pokud se k tomu rozhodnete, doporučujeme vám vložku, kterou ocenil loňský nezávislý test MF DNES – Tokoz Pro 400. Má otočná lamelová stavítka, díky čemuž nejde překonat tichými zlodějskými metodami, je odolná proti povětrnostním vlivům (nezasekne se) a díky verzi s praktickou olivou se můžete bezpečně uzamknout, i když jste doma, aniž byste znemožnili odemknutí dveří ostatním členům domácnosti.

Vložka Tokoz Pro 400                                    1 245 Kč (eshop.tokoz.cz)

tokoz_pro_400_oliva_2 219-0400REZ

Rozsviťte z hotelu u moře doma večer světlo

Pomocí jednoduché vychytávky – chytré zásuvky Revogi – můžete z druhého konce světa v jakýkoli okamžik doma rozsvítit či zhasnout světlo. Tím vyvoláte dojem, že doma někdo je. Chytrou zásuvku jednoduše zapojíte do elektřiny a do ní připojíte lampu. Aplikace v telefonu vám pak slouží jako jednoduchý vypínač, případně můžete zapínání a vypínání světla libovolně naprogramovat. S chytrými zásuvkami Revogi budete moci navíc na svém smartphonu z hotelu na druhé straně Evropy zkontrolovat, jaká byla spotřeba energie v průběhu dne u vás doma

http://revogi.cz/                      od 990 Kč (www.Revogi.cz)

Revogi Power Plug 01  Revogi Power Strip 01

Před odjezdem si objednejte závoz nákupu potravin

Zajistěte si po návratu závoz potravin. Vybalování, praní, příprava na pracovní záležitosti vás zaměstnají dostatečně. Vyhněte se hned po vyložení věcí z auta výjezdu na nákup do přeplněného obchodního centra. Na stránkách Kolonial.cz si ještě před odjezdem objednejte nákup s časově přesným závozem. Příručí Kolonialu vám donese velký nákup až na práh bytu. Systém, který tento e-shop používá, spočívá na principu co nejrychlejší cesty čerstvých potravin od velkododavatele k zákazníkovi bez dlouhého meziskladování.

https://www.kolonial.cz/

Kolonial_1 Kolonial_2Kolonial_3