Do školy, na sport i doma na ozdobu: Praktické a designové zámečky si zamiluje každý

Hledáte skladný, lehce přenosný, vesele barevný, ale zároveň funkční visací zámek? Všechny tyto (a mnoho dalších) podmínky splňují designové visací zámečky Emotion o žďárského TOKOZu, který na Vysočině více jak 100 let vyrábí zámky a kování. Ty z řady Emotion zaujmou nejen povedeným designem, ale hlavně praktičností a širokou škálou využití.

Emotion jsou ideálním parťákem pro školní děti. Nejen že si mohou vybrat ze široké škály motivů, ale i praktická rozměry (cca 6 x 4 cm) a váze pouhých 100 gramů z nich dělají ideální zámek na zamykání skříněk na kroužcích, sportech, v klubovně nebo ve škole. Při odemčení oblouk zámku odskočí, je možné ho otáčet o 360° a k jeho uzamčení není potřeba klíček. Díky tomu je manipulace se zámkem velmi jednoduchá a dají se s ním zamknout i hůře přístupnější místa. Spojení jednoduché manipulace, kompaktních rozměrů i menší váhy ocení (nejen) malé děti, pro které bývají klasické visáče velmi těžké na uzamčení.

Zámečky Emotion jsou skvělým pomocníkem i při zabezpečení „dětských tajemství“ před sourozenci a zároveň pomohou naučit děti základy zabezpečení včetně osobní odpovědnosti o vlastní klíč. Díky široké nabídce vzorů – od oblíbených emoji přes jednorožce až po motorku, army či emo styl – si snadno vyberou ten „svůj“ zámek. Díky výraznému motivu navíc bude mezi ostatními zámky nepřehlédnutelný a jednoduše ho najdou.

Lehce rozpoznatelné zámečky ocení i dospěláci na skříňkách v posilovně, bazéně a dalších sportovištích, ale i třeba při organizaci dílny. Zámečky totiž využijete na bedny s nářadím, ale i skříňky a místa, kde skladujete nebezpečné chemikálie a čisticí prostředky, které je potřeba uschovat před malými zvědavci. Tělo zámku je z kvalitní oceli a poskytuje tak spolehlivou ochranu.