Praktický designový zámeček do školy i na kroužek

Jak bezpečně uzamknout skříňku ve školní šatně a na sportovním kroužku nebo krabici s poklady v dětském pokojíčku? Skvělý poměr cena-výkon nabízí veselé barevné visací zámečky řady Emotion, které vyrábí ve Žďáru nad Sázavou tradiční česká firma Tokoz.

Designový visací zámeček tvoří ocelové tělo s obloukem, který je po odemčení otočný o 360º a velmi dobře se s ním manipuluje i dětem. Zámek navíc mohou uzamknout i bez klíče, stačí ho jednoduše zaklapnout. Ke každému zámečku patří tři klíčky, a tak můžete jeden bez obav svěřit dětem a další mít v záloze, kdyby ho ztratily.

Zámeček je svými rozměry ideální k uzamčení školní šatny, skříňky ve sportovních areálech, klubech a kroužcích. Děti ho ale využijí i doma – třeba aby si zamknuly skříňku s poklady před zvědavýma očima mladšího sourozence.

Zámečky Tokoz Emotion zaujmou na první pohled svým designovým provedením a hravými potisky, ze kterých si vybere každý podle svého stylu. Zámeček v několika barevných variantách lze zakoupit na e-shopu Tokoz za 168 Kč.