MASTER THERM – tepelná čerpadla

ZEMĚ – VODA

Řada AquaMaster Inverter  

Čerpadla typu země-voda, to je volba pro chytré a náročné. Díky využití energie přímo ze země nabízí řada AquaMaster Inverter celoročně nejlepší účinnost, mimořádnou spolehlivost a životnost. Disponuje kompresorem s plynulou regulací výkonu, který okamžitě přizpůsobuje svůj výkon tepelné potřebě objektu a zvyšuje tak účinnost provozu a úspory při vytápění.  

U Master Therm si vyberete libovolné barevné provedení
Kompaktní model AQ17l od Master Therm se vejde i do kuchyňské linky.
Aquamaster Inventer od Master Therm se chlubí výjimečným výkonem a ještě mu to sluší!

Maximální teplota i úspory – AquaMaster Inverter s frekvenčně řízeným kompresorem 

Česká čerpadla AquaMaster Inverter pracují na principu země-voda a k jejich výjimečnému výkonu a efektivitě přispívá i frekvenčně řízený kompresor. Výkon zařízení je díky zemnímu zdroji energie nezávislý na počasí či teplotě vzduchu, zato teplota topné vody, která bude vaším domem cirkulovat, může dosáhnout až 64 °C.  

Komplexní řešení pro náročné – AquaMaster Inverter Combi 

Tepelné čerpadlo AquaMaster Inverter Combi nabízí maximální výkon, efektivitu i komfort. Díky originálnímu řešení s integrovaným zásobníkem na teplou vodu o objemu 170 litrů ušetříte náklady na vytápění i prostor v technické místnosti.  

Pro malé i velké domy 

Tepelná čerpadla typu země-voda AquaMaster Inverter od Master Thermu disponují výkonem od 1 do 48 kW, a tak se hodí pro vytápění všech druhů objektů: od pasivních domů s minimální energetickou ztrátou, až po velké objekty včetně průmyslových aplikací. Jejich integrovaný řídící systém si poradí dokonce až se 6 topnými okruhy. 

Maximálně efektivní i úsporné 

Tepelná čerpadla země-voda získávají energii ze země pomocí svislého či plošného zemního kolektoru. Tím cirkuluje nemrznoucí směs, která odebírá zemní teplo, a právě díky stálé teplotě země nakonec můžete ušetřit až 80 % nákladů oproti elektrickému kotli. Díky stabilnímu topnému výkonu nakonec vyhrávají nejen nad kotlem, ale také nad dalšími variantami tepelných čerpadel. 

Čerpadla AquaMaster Inverter vyvinutá i vyrobená v Česku pořídíte od 156 900 Kč bez DPH.  


Řada AquaMaster – modely s ON/OFF kompresorem 

Díky využití energie přímo ze země disponují tepelná čerpadla země-voda z rady AquaMaster velmi vysokou účinností a cenově výhodným a spolehlivým ON/OFF kompresorem vykazují také mimořádnou životnost. 

Pro malé i velké 

Čerpadla typu země-voda AquaMaster od Master Therm disponují výkonem od 1 do 48 kW, a tak se hodí pro vytápění všech druhů objektů. Díky ON/OFF kompresoru jsou vhodné zejména pro vybudován výkonových kaskád pro vytápění větších objektů typu administrativních budov či průmyslových hal. Jejich integrovaný řídící systém si poradí až se 6 topnými okruhy. 

Země-voda: v zimě topí, v létě chladí. AquaMaster, AquaMaster s ON/OFF kompresorem, Aquamaster s frekvenčně řízeným kompresorem, AquaMaster Inverter Combi 

Tepelná čerpadla typu země-voda od Master Therm jsou vhodná nejen pro vytápění a celoroční ohřev teplé vody, ale díky možnosti reverzačního nebo pasivního chlazení také pro mimořádně účinné ochlazování objektu v létě. Chlazení tepelným čerpadlem je šetrnější a úspornější než pomocí klimatizace a není třeba pořizovat další přístroj pro použití pouze v letních měsících. Tepelné čerpadlo najde efektivní využití po celý rok. 

Čerpadla AquaMaster vyvinutá i vyrobená v Česku pořídíte od 154 900 Kč bez DPH. 


VZDUCH – VODA

Řada BoxAir Inverter

Modelová řada BoxAir Inverter od MasterTherm, to jsou extrémně tichá a úsporná tepelná čerpadla vzduch-voda v kompaktním provedení. Oceníte jejich snadnou montáž v exteriéru bez nutnosti zásahu do chladícího okruhu a stávajícího topení či nízké nároky na objem topné vody.

BoxAir Inverter jsou velmi výkonná čerpadla typu vzduch-voda v kompaktním provedení „vše v jednom, vše venku“ s možností řízení až 6 nezávislých topných okruhů. Jednotka je instalována kompletně v exteriéru a vám přinese výhodu v nulové vnitřní hlučnosti. 

BoxAir Inverter, to jsou tepelná čerpadla typu vzduch-voda, která oceníte po celý rok. Disponují teplotou vody až 60 °C a jejich technologie je zárukou vysokého topného výkonu, provozní spolehlivosti i dlouhé životnosti. Radost vám navíc budou dělat nejen v zimě! Vedle vytápění a ohřevu vody s nimi lze totiž objekt i efektivně chladit.

Cena od 189 900 Kč dle výkonu čerpadla

Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter: Špičkový venkovní kompakt od Master Thermu s mimořádnou účinností podpořenou plynulou regulací topného výkonu, elektronickým vstřikem chladiva a vyspělým řídícím systémem topných okruhů. Extrémně tiché čerpadlo oceníte po celý rok – v létě vám totiž pomůže dům i chladit. 

Cena od 189 900 Kč bez DPH.

Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter, to je špičkový venkovní kompakt s mimořádnou provozní účinností. Disponuje plynulou regulací topného výkonu, elektronickým vstřikem chladiva a vyspělým řídícím systémem topných okruhů vč. bazénu a soláru. Extrémně tiché čerpadlo vás nebude rušit v domě ani v zahradě.

Cena od 189 900 Kč bez DPH.

Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter – Špičkový venkovní kompakt s mimořádnou provozní účinností, podpořenou plynulou regulací topného výkonu, elektronickým vstřikem chladiva a vyspělým řídícím systémem topných okruhů vč. bazénu a soláru. Extrémně tiché čerpadlo oceněné odborníky vás nebude rušit během chvil v domě ani na zahradě. 

Cena od 189 900 Kč bez DPH.

BoxAir Inverter BA22I a BA26I o výkonu od 2 do 9 kW, to jsou tepelná čerpadla vhodná pro menší a pasivní domy, která překvapují kompaktními rozměry a tichým chodem. Díky frekvenčnímu měniči pro řízení kompresoru bude vaše tepelné čerpadlo plynule regulovat výkon, optimálně se přizpůsobí vašemu domu a vy ušetříte ještě více peněz za energie.

Cena od 174 900 Kč bez DPH. 

BoxAir Inverter 60/60I nebo EasyMaster 60Z/75Z

Potřebujete vytopit skutečně velký dům, firmu, nebo dokonce horský hotel? Čerpadla pro velké objekty od Master Therm jsou ideální řešení! Modely vzduch-voda zajistí teplo a teplou vodu i pro velmi rozsáhlé objekty a pomohou vám výrazně snížit náklady na vytápění. Fungují spolehlivě a efektivně dokonce i ve vysokých nadmořských výškách.

A pokud jedno čerpadlo nestačí, lze zapojit více jednotek do kaskády o tepelném výkonu v řádu stovek kilowattů. Cena od 361 900 Kč bez DPH. 

Řada BoxAir Inverter Split

Tolik variant…  Vybíráte čerpadlo přesně pro váš dům? Řada BoxAir Inverter od Master Thermu nabízí tolik variant, že nemůžete udělat chybu. Zařízení s nejnižším výkonem (2–9 kW) jsou vhodná pro menší nebo pasivní novostavby, modely se středním výkonem (5–22 kW) využijí mezigenerační domy a rodinná sídla a na nejvyšší jednotky s výkonem až 35 KW sází zase velké průmyslové podniky, penziony, hotely či administrativní budovy s energeticky náročným provozem.

Cena od 189 900 Kč bez DPH. 

Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter Split – venkovní jednotku čerpadla lze umístit i na konzoli, takže nezabere prostor na pozemku ani neruší váš pohled do zahrady. 

Cena od 258 900 Kč bez DPH.

Venkovní jednotka ke splitovému tepelnému čerpadlu BoxAir Inverter Split BA37IS umístěná na konzoli na zdi. Vnitřní jednotka je umístěna v technické místnosti. 

Cena od 258 900 Kč bez DPH.

To nejlepší z obou – BoxAir Inverter Split
Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter Split navazuje na úspěšnou tradici splitových tepelných čerpadel značky Master Therm. Originální koncepce s kompresorem v interiéru přináší řadu výhod. Nejcennější součástí tepelného čerpadla jsou umístěny ve strojovně a chráněny proti vnějšímu prostředí s pozitivním dopadem na životnost a jednoduchost montáže a servisu. Propojovací potrubí mezi vnitřní a venkovní jednotkou tvoří nízkotlakou část chladicího okruhu a eliminuje tepelné ztráty způsobené. Cena od 232 900 Kč bez DPH. 

Vsaďte na split!

Tepelné čerpadlo BoxAir Inverter Split, to je tepelné čerpadlo v děleném provedení, které navazuje na úspěšnou tradici splitových tepelných čerpadel značky Master Therm. 

Co stojí za oblibou splitových čerpadel od Master Thermu? Důvod je jednoduchý – zatímco vnitřní jednotka s frekvenčně řízeným kompresorem, elektronikou a expanzním ventilem je umístěna bezpečně uvnitř domu, ultratiché ventilátory už snadno schováte za domem. 

Originální koncepce čerpadel BoxAir Inverter Split od Master Therm s kompresorem umístěným ve vnitřní jednotce a ultratichými ventilátory v exteriéru přináší řadu výhod. Nejcennější součásti tepelného čerpadla jsou umístěny ve strojovně a jsou tak chráněny proti vnějšímu prostředí s pozitivním dopadem na životnost a jednoduchost montáže a servisu. Propojovací potrubí mezi vnitřní a venkovní jednotkou tvoří nízkotlakou část chladícího okruhu a tepelné ztráty jsou plně eliminovány potrubním vedením. Vnější jednotka je kompaktní a vzhledem k absenci kompresoru i extrémně tichá, velmi lehká a bez vibrací. 

Cena od 232 900 Kč bez DPH.