7 důvodů, proč v zimě vsadit na osobního asistenta

Nakupování. Pro někoho noční můra, pro jiného koníček. Průměrná žena západního světa za celý svůj život stráví v obchodech 25 184 hodin, což odpovídá necelým třem rokům. Ženy, které stráví v obchodech několik hodin týdně, jsou prý šťastnější a odpočatější. Pokud si ale myslíte, že takové nákupy negativně ovlivní rodinný rozpočet, chyba lávky. Ženy sice nakupují častěji než muži, muži ale za nákupy utratí mnohem víc peněz. A protože se blíží ta část roku, kdy se většina z nás pořádně plácne přes kapsu, možná je na čase přivolat si na pomoc osobního asistenta a trochu díky tomu vystoupit z davu a nákupního šílenství. Ten za vás totiž zařídí vše, na co vám v (nejen) předvánočním shonu nezbývá kapacita.

A pokud stále váháte nad tím, zdali je takový parťák opravdu potřeba, tady máte sedm důvodů, proč na něj vsadit a rozhodně toho nelitovat.

  1. Jste nemocní? Asistent se o vás postará i v případě, že právě bojujete doma s chřipkou a nemáte sílu ani dojít do lékárny nebo pro pomeranče.Přepošlete elektronický recept na léky, jímž se kurýr neboli asistent prokáže přímo v lékárně a díky unikátnímu identifikátoru pro vás vyzvedne vše, co máte předepsané.
  2. Osobní asistent je tu pro vás také v případě, že nestíháte a potřebujete připravit své auto na novou sezonu. Ať už se chystáte na přezouvání pneumatik, výměnu oleje nebo kompletní prohlídku a servis, tak se buď musíte objednat na konkrétní čas s velkým předstihem nebo si na takovou návštěvu autoservisu vyčlenit klidně celý den. DoDo Car přináší službu s velmi individuálním přístupem zaměřenou právě na motoristy.
  3. Vánoce se pomalu, ale jistě blíží. A co to znamená? Že nás čeká nejen výběr dárků, ale také takové nezbytnosti jako je výběr toho nejkrásnějšího vánočního stromečku nebo koupě kapra. A co si budeme povídat, jestli je v nějaké roční době málo času, za to spousta lidí všude, je to právě konec roku. Zejména poslední zmíněné je akce, na kterou si člověk musí vymezit více času. Chce-li rybu čerstvou a chutnou. „postavte“ do fronty na kapra osobního asistenta DoDo. Ten vám nejen přiveze čerstvou rybu, ale klidně zvládne zařídit i nákup dalších surovin na štědrovečerní hostinu, léky na nachlazení nebo vyzvedne objednané dárky na prodejně.
  4. Pokud už máte dárky nakoupené, ale nestíháte je vyzvednout, osobní asistent vám je rád vyzvedne. Dojet na prodejnu, do výdejního boxu nebo na předem dané místo? Žádný problém.
  5. Konec roku znamená bujaré oslavy, a to s sebou také často přináší první den roku nového s bolavou hlavou. Pokud i vás překvapí kocovina a bude vás bolet i koukat, není nic jednoduššího než si zavolat na pomoc Doďáka, který vám přiveze nejen léky, ale i vyprošťovák, co vás postaví na nohy. První den v roce je pro DoDo tím nejvytíženějším dnem roku, to svědčí o potřebě „vyhrabat“ se z kocoviny co nejdříve a ten startovací den v novém roce si pořádně užít.
  6. Sníh zatím nepadá, ale to neznamená, že byste neměli být na lyžařskou sezonu připravení. Osobní asistent vám bude k ruce i v případě, že potřebujete odvézt svoji výbavu do servisu a nechat si nabrousit hrany lyží.
  7. Nepřekvapí vás žádný významný den. Třeba svátek zamilovaných. Přestože si mnozí říkají, že je to komerční americký svátek, tato zamilovaná tradice se už pěkně usídlila i u nás. A tak netrhejte partu, nebuďte zarytí „neslaviči“ a raději zkuste být dokonale originální, využijte služeb asistenční a kurýrní služby a překvapte svou polovičku něčím nečekaným. Proč? Protože láska občas nezná hranic a růží a čokoládových bonboniér už bylo až až!

 

DoDo image foto DoDo image foto_2Dodo_leky

DoDo_postavičky 1 DoDo_valentyn