Módní návrhář a nadšený amatérský kuchař Pavel Berky připravil ve 12. díle soutěže MasterChef Česko nejchutnější snídani ze všech a vysloužil si tak uvedení svého sendviče v Bageterii Boulevard v rámci limitované edice Specialité Du Chef. Aby si skvělou chuť jídla, které uchvátilo porotu, mohl vychutnat každý, tak je tento sendvič v Bageterii Boulevard dostupný nejen během snídaní, ale i po celý den.
Samotný sendvič nabízí přímo explozi dokonale se doplňujících chutí! Jedná se o jídelní fúzi, která příjemně potěší jak tradičně zaměřené jedlíky, tak i ty, co rádi experimentují. To skvěle dokazuje samotné pečivo. Součástí sendviče je světlý a kvasový chléb namazaný rozmarýnovým máslem. Uvnitř je pečená cibule, chorizo a slanina v datlovém sirupu, která perfektně spojuje slanou a sladkou chuť obou surovin. To vše je doplněno o originální avokádovo-brynzovou pomazánku podle Pavla Berkyho. Ta představuje další spojení exotičtější chuti v podobě avokáda a tradiční slovenské brynzy doplněné koprem a kozím kefírem.
Snídaně od Pavla Berkyho je nejen nezapomenutelným chuťovým zážitkem, ale díky svému složení vám dodá sílu a energii na celé dopoledne. Sendvič je v Bageterii Boulevard k dostání také ve vylepšené variantě s plátky krůtího masa.
Pokud chcete ochutnat menu, které zajistilo Pavlovi Berkymu vítězství ve výzvě soutěže MasterChef Česko a uchvátilo porotu složenou z předních českých šéfkuchařů. Pavlův sendvič bude v nabídce Bageterie Boulevard po dobu šesti týdnů za cenu 79 Kč, respektive 89 Kč ve variantě s krůtím masem.