Kompletní sada výjimečného příslušenství Epico pro iPhone 16

Sklo, které lze poškrábat jen diamantem, nebo sklo, které odolá pádu 300gramové ocelové koule z výšky dvou metrů. To je jen malá ukázka z novinek české značky prémiového příslušenství Epico, které jsou určené pro právě představený iPhone 16. Novinky ukazují, jak promítá společnost do nových produktů své desetileté zkušenosti a neustále navyšuje laťku nabízeného příslušenství. Kromě unikátních skel chránících displej i čočky fotoaparátů zahrnuje sortiment další ochranná skla či silikonové a kožené kryty s hliníkovými prvky. Všechny novinky jsou k dispozici pro obě varianty iPhone 16.

Nové smartphony iPhone si zaslouží náležitou ochranu. Aby byly i po několika letech používání stále v perfektním stavu, je třeba je vybavit kompletní sadou ochranných prvků, jako jsou skla na displej i čočky a samozřejmě kryt. Produkty českého výrobce Epico nabízí výjimečné vlastnosti a všechny jsou mezi sebou vzájemně kompatibilní.

Unikátní ochranná skla pro iPhone 16

Na největším evropském mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky IFA 2024, který proběhl v Berlíně těsně před uvedením iPhone 16, představilo Epico mimo jiné svou novou luxusní značku Epico UNUM. Jejím zástupcem je unikátní sklo UNUM SapphireShield 3D vyrobené z 99,9 % ze safíru, což mu propůjčuje nepřekonatelnou tvrdost 9 Mohs, díky níž ho lze poškrábat jen diamantem. Návštěvníci veletrhu si to měli možnost vyzkoušet například s využitím kovové drátěnky, vrutu nebo nůžek. Sklo je nyní k dispozici výhradně pro iPhone 16. Safírové sklo využívá také UNUM SapphireShield Lens Protector, který chrání čočky všech fotoaparátů nového iPhonu.

Druhou prémiovou novinkou je ochranné sklo Epico ImpactBuffer Glass 3D nabízející oproti předchozím řadám více než desetinásobně lepší odolnost proti nárazům a dalším vlivům. Na veletrhu prokazovalo Epico jeho odolnost extrémním testem, během něhož se na sklo pouštěla volným pádem ocelová koule o hmotnosti 300 gramů z výšky dvou metrů. ImpactBuffer Glass 3D je několikavrstvé, třikrát temperované sklo, které bylo zároveň úspěšně testováno proti poškrábání drátěnkou (10 000 přejetí) či 30kg tlaku na vysoce odolné hrany s 3D Resin technologií.

Kromě toho připravilo Epico i nové modely skel pro pokrytí potřeb všech uživatelů. Příkladem je Privacy Glass 3D zajišťující soukromí uživatele tím, že chrání obsah displeje před nežádoucími pohledy lidí v okolí snížením pozorovacích úhlů, AntiBlue Glass 3D chránícíoči před vyzařováním modrého světla nebo Hero Glass 3D. Všechna zmíněná skla vydrží dlouhodobé intenzivní drhnutí kovovou drátěnkou a také odolají velmi vysokému tlaku díky hranám s 3D Resin technologií. Nabídku doplňují i další skla ve standardních provedeních a několik vylepšených variant skel chránících čočky fotoaparátů.

Ochranné kryty Epico pro iPhone 16

Na nový iPhone připravila česká značka také sadu krytů. Horkou novinkou je stylový silikonový kryt Epico Mag+ Silicone Case Pro s vystouplým odolným hliníkovým rámečkem kolem modulu fotoaparátů a hliníkovými tlačítky, k dispozici je v pěti různých barvách. Samozřejmostí je jeho kompatibilita s MagSafe.

Luxusním doplňkem pro „šestnáctku“ je další kryt Epico Mag+ Leather Case vyrobený z pravé kůže. Stejně jako předchozí novinka je vybaven ochranným hliníkovým rámečkem kolem fotoaparátů a hliníkovými tlačítky. Lze ho využít s MagSafe nabíječkami a kompatibilním příslušenstvím.

Zajímavou alternativou je také kryt vyrobený kompletně z recyklovaných materiálů Epico Resolve Case Magnetic, který reprezentuje udržitelnou značku Epico Resolve vyráběnou s použitím recyklovaných materiálů. Na nový iPhone má Epico připraveno i další novinky, jako je tenký, ale velmi odolný kryt vyrobený ze 100% aramidových vláken či oblíbené kryty z kolekce Mag+ Hero Case s prémiovými prvky a průhlednými zády, které dávají vyniknout čistému designu přístroje. Všechny uvedené novinky v příslušenství pro iPhone 16 jsou k dispozici již nyní u autorizovaných prodejců Epico.