Chcete mít při vaření jistotu, že se vám oběd zaručeně povede a maso bude správně propečené, měkké a nevysušené? Vyzkoušejte metodu sous-vide, kdy se jídlo vaří ve vakuovém obalu po delší čas a za nižší teploty. Díky tomu je maso, ale i zelenina rovnoměrně uvařené a vy si můžete být jisti, že výsledek bude dokonalý. Metodou sous-vide lze připravit jakékoliv maso – od kuřecího přes hovězí steak až po lososa. Pokud se do pomalého vaření doma pouštět nechcete, vyzkoušejte prémiové sous-vide produkty značky Banquet.
Ochutnat můžete třeba kuřecí prsní řízek bez kosti, který stačí pět minut opéct na pánvi nebo vložit na pět minut ohřát do mikrovlnné trouby. Řízek si dejte s kaší, rýží anebo maso natrhejte vidličkou a naplňte jím tortily či bagety. Milovníci české klasiky si vychutnají hovězí guláš, který výborně doplní čerstvý chléb. Připravíte ho za deset minut v hrnci nebo rychle ohřejete v mikrovlnné troubě. A pro gurmány má značka Banquet šťavnaté vepřové koleno, které se pomalu peklo 9 hodin. Koleno s výpekem stačí dopéct cca dvacet minut v troubě, aby získalo zlatavou barvu, a pak už se do něj můžete pustit.
Sous-vide masové „hotovky“ vám výrazně urychlí přípravu jídla a hodí se je mít po ruce i pro případ, když jste zrovna s domácím vařením nepočítali. Rychle s nimi totiž vykouzlíte jak večeři, tak občerstvení pro nečekanou návštěvu. Můžete si je spolu s dalším nákupem zakoupit na e-shopu Košík.cz.
—
Banquet sous-vide kuřecí řízek, hovězí guláš či vepřové koleno si můžete koupit na e-shopu Košík.cz za cenu od 119,90 Kč.