Bez poctivého vývaru se v kuchyni neobejdete. A sahat po náhražkách nemusíte ani ve chvíli, kdy zrovna není čas na dlouhé vaření. Česká značka Cibule, která vznikla pod křídly šéfkuchaře Filipa Sajlera, si připravila vlastní řadu kvalitních vývarů z těch nejlepších surovin. Jsou připravené podle tradičních receptů, ale za využití nejmodernější technologie pomalého vaření.
Vývary Cibule vznikají přesně tak, jako byste si je připravovali doma. Opečené kosti, zelenina, bylinky, koření a voda. Žádná umělá dochucovadla ani aromata, jen plná chuť kvalitních surovin a nutričně hodnotný základ pro další vaření nebo přímou konzumaci. Ochutnat můžete kuřecí, hovězí či zeleninový vývar a pro milovníky asijské kuchyni je tu i pho varianta.
Díky unikátní skandinávské technologii mají vývary trvanlivost 12 měsíců a můžete je tak mít doma vždy po ruce. Praktické litrové balení v kartonu lze skladovat při pokojové teplotě a po otevření vám v lednici vydrží až tři dny. A pokud spotřebujete jen polovinu, můžete tu druhou zmrazit a využít zase příště. Vývary Cibule si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit na e-shopu Košík.cz.
Kuřecí, hovězí, zeleninový nebo pho vývar Cibule (1 l) si můžete koupit na e-shopu Košík.cz za cenu od 119,90 Kč.