Jak by měl vypadat správný hovězí steak na gril? Základem je dobře vyzrálé maso se správným mramorováním a kvalitou původu. Přesně takové steaky najdete na Košíku pod hlavičkou Authentic. Na gril můžete hodit třeba americký rump steak z plemene angus v prémiové kvalitě!
Steak s označením U.S. Beef Choice garantuje druhou nejvyšší jakost hovězího v USA z pohledu kvality a mramorování. Na talíř tak dostanete špičkový kousek masa z rodinného amerického ranče, kde zvířata 100 dní před porážkou krmí jen kukuřicí a krmnou směsí. Zvířata tak nedostávají žádné hormony stimulující růst a maso má vysokou kvalitu, kterou podpoří i následné šestitýdenní zrání během přepravy.
Rump steak je nejlepší částí zadního hovězího. Díky jemným svalovým vláknům je maso křehké, plnou chuť mu zase dodává mramorování z tenkých tukových žilek. Na povrchu má maso slabou vrstvu tuku, kterou je vhodné před grilováním naříznout. Rump steak z vyzrálého hovězího si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit na online supermarketu Košík.cz.
Angus rump steak (300 g) si můžete zakoupit na online supermarketu Košík.cz za cenu od 299,90 Kč.




