Třmenový zámek zabezpečí sklad, traktůrek i vjezdová vrata

Hledáte odolný zámek, se kterým spolehlivě zajistíte vrata, garáž nebo dveře do skladu? Sáhněte po třmenovém zámku z dílny českého Tokozu, který nabízí opravdu precizní ochranu majetku i za těch nejnáročnějších podmínek.

Ačkoliv třmenový zámek patří mezi méně známé druhy zabezpečení, je díky své robustnosti nedocenitelným pomocníkem. Jeho tělo z kalené oceli je odolné proti hrubému násilí, vrtání či rozbití. Doplňuje jej kalený řemen o průměru 12 mm a bezpečnostní zamykací systém Tokoz Pro certifikovaný ve 4. bezpečnostní třídě. Zámek navíc chrání prachová krytka, která zajišťuje spolehlivost i v extrémních podmínkách.

Zámek se vyrábí v jednostranné a oboustranné variantě, která se hodí například i ke spojení extrémně silných řetězů. Ideální kombinaci pak vytvoří spolu s petlicí či závorou ve stejné bezpečnostní třídě. Třmenový zámek lze sjednotit na společný uzávěr do systému hlavního a generálního klíče s dalšími produkty z rodiny Tokoz Pro a výrazně si tak usnadnit správu domácího zabezpečení.

Třmenový zámek je velmi univerzální řešení, které využijete všude tam, kde je třeba spolehlivé uzamknutí objektu – ať jde o sklep či garáž, stavební buňku, skladové prostory nebo kontejnery. Pomůže vám také bezpečně uzamknout věci ke zdi pomocí řetězu – hodit se bude k upevnění pracovního nářadí a strojů, malých traktorů a dalších zařízení.

Třmenový zámek si můžete zakoupit na e-shopu Tokoz.cz za cenu od 3 738,90 Kč.