Dobré klobásky se neztratí na žádném grilování. A co teprve když jsou plné masa a mají příchutě, které se zas tak často na pultech neobjevují! To je i případ grilovacích klobás značky Dobřejovické, vyrobených v České republice z kvalitních surovin.
Klobásy určené na gril by měly mít co nejvíce masa, vyvážený poměr tuku a takový mix koření, který dá při grilování vyniknout jejich celkové chuti. Značka Dobřejovické přináší hned několik variant klobás, z nichž si vybere každý. Ochutnat můžete třeba ty se sýrem s modrou plísní, které obsahují 11 % nivy, milovníci ostré chuti zase ocení pikantní kořeněné klobásky Mexico. Labužníci si pochutnají na klobáse s 18 % vepřových jater a ti nerozhodní mohou sáhnout po mixu – v něm najdou bavorskou, mexickou a jemnou klobásu.
Před grilováním nechte klobásy alespoň půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě, aby se grilování povedlo na jedničku. Nikdy je nenařezávejte a připravujte je zvolna na střední až nižší teplotu. Podávat je můžete se salátem, karamelizovanou cibulí, čerstvým pečivem či dipem. Grilovací klobásky si můžete spolu s dalším nákupem zakoupit na e-shopu Košík.cz.
—
Grilovací klobásy Dobřejovické s modrým sýrem, s játry, Mexico či mix (180-300 g) si můžete koupit na e-shopu Košík.cz za cenu od 59,90 Kč.