Aktuality

Lokni si na PR vybral FYI Prague, společně se zaměří na témata udržitelnosti a profilaci business modelu

Český startup Lokni, který nabízí chytré filtrační systémy na kohoutkovou vodu, vstupuje do další fáze strategického rozvoje. Společnost se již úspěšně etablovala v akademické sféře – v prostorách kampusů univerzit – a nyní chce se svým řešením oslovit i veřejný sektor a komerční B2C prostředí. S ucelenou strategickou komunikací mu pomůže agentura FYI Prague.

HoppyGo: Počet uživatelů P2P carsharingu vzrostl o 57 procent

Obliba sdílené mobility v Česku každoročně stabilně roste ve dvouciferných číslech Majitelé vozů si vloni díky carsharingu rozdělili přes 12,5 milionu korun Na platformě je v nabídce přes 300 modelů vozů od více než 1400 majitelů Pojem sdílená ekonomika zná o pětinu více řidičů než v předchozím roce   Praha 28. ledna 2020: Zájem o český P2P carsharing

Pomoc na poli i s daňovým přiznáním – farmáři díky digitalizaci zefektivňují administrativní práci

Digitalizace zemědělství přináší kromě pomocí v terénu i důležitou úlevu při nutné administrativě. Zemědělci se každý rok musí

Agdata operují již na 20 % české zemědělské půdy. Farmáře do digitalizace tlačí legislativa i klima

  České zemědělství se nepřestává pod tlakem legislativy, klimatických změn a hledání úspor digitalizovat, z moderních technologií se

FYI Prague bude nově komunikovat pro OMV

Společnost OMV Česká republika si ve výběrovém řízení vybrala pro public relations aktivity agenturu FYI Prague.

Toshiba rozšiřuje tým a řídí z České republiky 12 zemí regionu CSEE

Společnost Toshiba Europe GmbH posiluje svůj tým v České republice a zároveň rozšiřuje jeho kompetence celkem do 12 zemí. Tomáš Konečný, který dosud zastával funkci B2B Account Manager pro Českou republiku a Slovensko, přebírá roli B2B Sales Manager CZ/SK a Sales Coordinator pro regiony CEE a SEE. Nová posila, Stanka Plavšić, nastoupila na pozici B2B Account Manager pro regiony CSEE.

Ženy v nákupu elektroniky dohánějí muže, kteří zase řeší úklid a žehlení

Nákup elektroniky, počítačového vybavení či pneumatik již dávno není pouze mužskou doménou, vyplynulo z předvánočních statistik uplynulé kampaně.

Storyous zahajuje PR komunikaci, chce se zaměřit především na regiony

Český pokladní systém pro gastronomická zařízení Storyous posiluje své public relations aktivity. Nově se chce ve své komunikaci zaměřit na mnohem větší škálu gastronomických zařízení a změnit zažité vnímání značky jako dodavatele pro menší stylové podniky. S komunikací směrem k českým restauracím a hospodám, ale také cukrárnám, vinárnám nebo bistrům, mu pomůže FYI Prague.

Při komunikaci s čínskými turisty bude Kotva používat čínské jméno

Obchodní dům Kotva cílí na čínské turisty. Jako první moderní pražská budova získala své oficiální jméno v čínštině.

Profinit je zpět v českých rukou, společnost oznámila úspěšně dokončený management buyout

Jedna z největších českých softwarových firem a poskytovatelů IT služeb, společnost Profinit, oznamuje úspěšné dokončení transakce, ve které čtyři členové českého managementu společnosti koupili majoritní podíl od dosavadního strategického investora, rakouské skupiny New Frontier Group (NFG).